Multimedia

Σούπερ Λίγκα: Η 27η αγωνιστική

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013 10:43

Ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ομάδα που υποχρέωσε τον Ολυμπιακό σε «λευκή» ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα (0-0), στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως χάνει το τρένο των πλέι-οφ μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά. Οι «πράσινοι» απέλυσαν και τον Φάμπρι μετά τις δηλώσεις του εναντίον των παικτών της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα. 

Νίκη-ανάσα για τη συνέχεια σημείωσε η Βέροια εναντίον της Κέρκυρας ενώ η «λευκή» ισοπαλία στην Ξάνθη δε βόλεψε ούτε την τοπική ομάδα ούτε τον Ατρόμητο στη μάχη των πλέι-οφ.

Το 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους Αρη και Πανθρακικό που αναζητούσαν διακαώς τη νίκη.

Αντιθέτως πολύτιμο «τρίποντο» πήτε στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος από τον Αστέρα Τρίπολης, διασφαλίζοντας στην ουσία την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα.

Σούπερ Λίγκα: Η 27η αγωνιστική - Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟΚ ανταλλάσουν χειραψία στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκας στο Γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης». Πολύς ντόρος για το τίποτα... Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι της αγωνιστικής έληξε ισόπαλο 0-0, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να αποδώσουν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φυσικά εξασφαλίσει τον τίτλο, όμως δεν κατάφεραν ούτε στο «Γ.Καραϊσκάκης» να νικήσουν τον «Δικέφαλο του Βορρά», που από την πλευρά του έπιασε στη δεύτερη θέση τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος όμως παίζει σήμερα με τον Πανιώνιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Π. ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Οι παίκτες του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟΚ ανταλλάσουν χειραψία στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκας στο Γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης». Πολύς ντόρος για το τίποτα... Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι της αγωνιστικής έληξε ισόπαλο 0-0, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να αποδώσουν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φυσικά εξασφαλίσει τον τίτλο, όμως δεν κατάφεραν ούτε στο «Γ.Καραϊσκάκης» να νικήσουν τον «Δικέφαλο του Βορρά», που από την πλευρά του έπιασε στη δεύτερη θέση τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος όμως παίζει σήμερα με τον Πανιώνιο.

Σούπερ Λίγκα: Η 27η αγωνιστική Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης . Με δύο γκολ του Σάμαρη (11ο, 64ο λεπτό) ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Για τους Αρκάδες μείωσε ο Ντε Μπλάσις στο 66ο λεπτό. Με το τρίποντο οι «κυανέρυθροι» διασφάλισαν την παραμονή στην κατηγορία, καθώς έφτασαν στους 34 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να αποσπαστούν από τον ΠΑΟΚ και να μείνουν μόνοι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
ICON PRESS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Με δύο γκολ του Σάμαρη (11ο, 64ο λεπτό) ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Για τους Αρκάδες μείωσε ο Ντε Μπλάσις στο 66ο λεπτό. Με το τρίποντο οι «κυανέρυθροι» διασφάλισαν την παραμονή στην κατηγορία, καθώς έφτασαν στους 34 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να αποσπαστούν από τον ΠΑΟΚ και να μείνουν μόνοι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Σούπερ Λίγκα: Η 27η αγωνιστική - Ξάνθη - Ατρόμητος. Με τις δύο ομάδες να μην παίζουν καλό ποδόσφαιρο, Ξάνθη και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο γήπεδο της Ξάνθης σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν βόλευε καμία από τις δύο ομάδες καθώς και οι δύο ήθελαν τη νίκη, ο μεν Ατρόμητος για να εξασφαλίσει την είσοδό του στα πλέι οφ, η δε Ξάνθη για να μειώσει τη διαφορά στον ένα βαθμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να μπει γερά στο «κόλπο» των πλέι οφ.
MOTION TEAM

Με τις δύο ομάδες να μην παίζουν καλό ποδόσφαιρο, Ξάνθη και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο γήπεδο της Ξάνθης σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν βόλευε καμία από τις δύο ομάδες καθώς και οι δύο ήθελαν τη νίκη, ο μεν Ατρόμητος για να εξασφαλίσει την είσοδό του στα πλέι οφ, η δε Ξάνθη για να μειώσει τη διαφορά στον ένα βαθμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να μπει γερά στο «κόλπο» των πλέι οφ.

Σούπερ Λίγκα: Η 27η αγωνιστική - ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο σκόρερ του ΟΦΗ Βασίλης Κουτσιανικούλης και Θανάσης Παπάζογλου πανηγυρίζουν το γκολ του πρώτου στον αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα για την 27 αγωνιστική της Σούπερ Λιγκας στο σταδιο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης στο Ηράκλειο. Νίκη με σημαντικό βαθμολογικό αντίκρισμα πέτυχε ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τους Παπάζογλου (17ο λεπτό), Κουτσιανικούλη (64ο λεπτό) και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 85ο λεπτό με τον Γιάκο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Οι δύο σκόρερ του ΟΦΗ Βασίλης Κουτσιανικούλης και Θανάσης Παπάζογλου πανηγυρίζουν το γκολ του πρώτου στον αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα για την 27 αγωνιστική της Σούπερ Λιγκας στο σταδιο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης στο Ηράκλειο. Νίκη με σημαντικό βαθμολογικό αντίκρισμα πέτυχε ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τους Παπάζογλου (17ο λεπτό), Κουτσιανικούλη (64ο λεπτό) και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 85ο λεπτό με τον Γιάκο.

Σούπερ Λίγκα: Η 27η αγωνιστική - Παναθηναϊκός - Πλατανιάς Χανίων. Ο Θωμάς Ναζλίδης παίκτης του Πλατανιά πανηγυρίζει μετά την επίτευξη του γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Παναθηναϊκός αποδεικνύεται «ιδανικός αυτόχειρας» στη μάχη που δίνει για να παίξει στα πλέι οφ, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» που του έκανε ο ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ από τον Πλατανιά Χανίων με 1-0 και, πλέον, το έργο τους για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης δυσκολεύει πάρα πολύ. Λόγω των δηλώσεων που έκανε εις βάρος των παικτών στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πλατανιά ο Φάμπρι απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Θωμάς Ναζλίδης παίκτης του Πλατανιά πανηγυρίζει μετά την επίτευξη του γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Παναθηναϊκός αποδεικνύεται «ιδανικός αυτόχειρας» στη μάχη που δίνει για να παίξει στα πλέι οφ, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» που του έκανε ο ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ από τον Πλατανιά Χανίων με 1-0 και, πλέον, το έργο τους για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης δυσκολεύει πάρα πολύ. Λόγω των δηλώσεων που έκανε εις βάρος των παικτών στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πλατανιά ο Φάμπρι απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Σούπερ Λίγκα: Η 27η αγωνιστική - Λεβαδειακός - ΑΕΚ. Σε έναν πολύ δυνατό αγώνα, με πολλά φάουλ και κίτρινες κάρτες, Λεβαδειακός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Αυτό ήταν το ντεμπούτο του Γιάσμινκο Βέλιτς στον πάγκο των Βοιωτών, που διατηρήθηκαν ένα βαθμό μπροστά από τη χθεσινή τους αντίπαλο στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.
ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Σε έναν πολύ δυνατό αγώνα, με πολλά φάουλ και κίτρινες κάρτες, Λεβαδειακός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Αυτό ήταν το ντεμπούτο του Γιάσμινκο Βέλιτς στον πάγκο των Βοιωτών, που διατηρήθηκαν ένα βαθμό μπροστά από τη χθεσινή τους αντίπαλο στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Σούπερ Λίγκα: Η 27η αγωνιστική - Βέροια - Κέρκυρα. Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα Βέροια - Κέρκυρα για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας στο δημοτικό γήπεδο της Βέροιας. Με το... ενάμισι πόδι στην Β΄ εθνική βρίσκεται πλέον η Κέρκυρα μετά τη νίκη της Βέροιας με 2-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι στο 77ο λεπτό ο Κόστλι, ενώ ο Ολαϊτάν στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Γεωργέας και Γεωργιάδης για τους γηπεδούχους και οι Βενέτης και Στάμου για τους φιλοξενούμενους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / PIXEL

Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα Βέροια - Κέρκυρα για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας στο δημοτικό γήπεδο της Βέροιας. Με το... ενάμισι πόδι στην Β΄ εθνική βρίσκεται πλέον η Κέρκυρα μετά τη νίκη της Βέροιας με 2-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι στο 77ο λεπτό ο Κόστλι, ενώ ο Ολαϊτάν στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Γεωργέας και Γεωργιάδης για τους γηπεδούχους και οι Βενέτης και Στάμου για τους φιλοξενούμενους.

Σούπερ Λίγκα: Η 27η αγωνιστική - Αρης - Πανθρακικός. Με τις δύο ομάδες να παίζουν κακό ποδόσφαιρο καθ
MOTION TEAM / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Με τις δύο ομάδες να παίζουν κακό ποδόσφαιρο καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα, Άρης και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν βόλευε καμία από τις δύο ομάδες καθώς ο Άρης είναι στην προτελευταία θέση με 26 βαθμούς, ενώ ο Πανθρακικός βρίσκεται μια θέση πιο πάνω με 27 βαθμούς.