«Δώρο» στον ΠΑΣ Γιάννινα και η Ξάνθη

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 16:49
UPD:17:22
MOTION TEAM/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

«Κόλλησαν» στο 0-0, Ξάνθη και Ατρόμητος στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. Ξεκάθαρο φαβορί, πλέον, για την 5η θέση και τα πλέι οφ ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πλατανιά και τη σημερινή ισοπαλία, απέκτησε διαφορά τριών βαθμών από τους «πράσινους» και τους «ακρίτες».

Ένα από τα χειρότερα ματς του πρωταθλήματος παρακολούθησαν αυτοί που επέλεξαν να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Ξάνθης. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, με τον Ατρόμητο να παίζει καθαρά για να μη δεχτεί γκολ και τη Ξάνθη να μη μπορεί να βγάλει κάποια ευκαιρία.

 

Ουσιαστικά, η ομάδα που έχασε περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι ήταν η Ξάνθη. Το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά την χθεσινή ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο είχε τη μεγάλη ευκαιρία με νίκη να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από τους Ηπειρώτες και να μπει γερά στο παιχνίδι της 5ης θέσης.

Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος, λίγο πριν το 60ο λεπτό και ανήκε στους Περιστεριώτες. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ναπολεόνι, που έχασε διπλή ευκαιρία για να σκοράρει από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Μετά το βαθμό που απέσπασε η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου χρειάζεται μία νίκη στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές, προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις