«Φρένο» στον ΠΑΣ έβαλε ο ΟΦΗ

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 18:21
UPD:18:21
ICON PRESS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ο επιθετικός του ΟΦΗ Παπάζογλου, έκανε το 1-0 εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα. Το γκολ ανέβασε ψυχολογικά τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη, που ήλεγξαν το ματς μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

A- A A+

Νίκη που κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τον διατηρεί στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας πέτυχε ο ΟΦΗ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, στο πρώτο χρονικά ματς της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη των παικτών του Γιάννη Πετράκη, που σε ολόκληρο το 90λεπτο είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, σε αντίθεση με τους Γιαννιώτες, που έκαναν ίσως την χειρότερη εφετινή τους εμφάνιση. Οι «κυανόλευκοι» ελπίζουν σε γκέλα του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά , έτσι ώστε να διατηρήσουν το προβάδισμα που έχουν έναντι των «πρασίνων» για την 5η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 12΄ απείλησαν για πρώτη φορά με τον Παπάζογλου, το σουτ του οποίου απέκρουσε σωτήρια ο Φεγκρούς.

Πέντε λεπτά, μετά, όμως, ο επιθετικός των Κρητικών βρήκε το στόχο με δυνατό σουτ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0). Το γκολ ανέβασε ψυχολογικά τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη, που ήλεγξαν το ματς μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, εάν εξαιρέσει κανείς το τελευταίο πεντάλεπτο.

Η κεφαλιά του Κολοβέτσιου (άουτ) στο 42΄ ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου στο πρώτο μέρος. Διάστημα στο οποίο οι Γιαννιώτες είχαν μέτρια έως κακή απόδοση και απόλυτα δικαιολογημένα βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε μεγάλη διαφορά με το πρώτο. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν από το ξεκίνημα και να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς, ωστόσο, να είναι απειλητικοί. Αντίθετα, οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν εκείνοι που πλησίασαν πρώτοι στο γκολ, με την κεφαλιά του Κουτσιανικούλη στο 57΄ να περνάει άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για να «καθαρίσει» το ματς έχασε ο ΟΦΗ στο 59΄, όταν μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα στον Παπάζογλου και το Λαμπρόπουλο, το σουτ του δεύτερου σταμάτησε στο δοκάρι του Φεγκρούς. Το γκολ ήρθε για τους Κρητικούς στο 65΄ με τον Κουτσιανικούλη να νικάει με σουτ το γκολκίπερ του ΠΑΣ (2-0).

Το μόνο που κατάφερε ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ήταν να μειώσει στο 85΄  με τον Γιάκο, μετά από ατομική προσπάθεια (2-1). 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις