Τένις: Στα προημιτελικά του Indian Wells όλοι οι «μεγάλοι»

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 12:19
UPD:12:20
USA Today Sports/Jayne Kamin-Oncea

Ο «Νόλε» έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον κορυφαίο Αμερικανό της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 2-0 (6-4, 7-6) και προκρίθηκε για όγδοη φορά στους «8» της διοργάνωσης, καταγράφοντας την έκτη νίκη σε οκτώ αγώνες με τον Ίσνερ.

A- A A+

Απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολύ μεγάλη δύναμη και... υπερηχητικά σερβίς, όπως ο Τζον Ίσνερ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπρεπε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος για να αντεπεξέλθει κι αυτό έκανε, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Indian Wells Masters όπου θα αντιμετωπίσει τον Μπέρναρντ Τόμιτς.

Ο «Νόλε» έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον κορυφαίο Αμερικανό της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 2-0 (6-4, 7-6) και προκρίθηκε για όγδοη φορά στους «8» της διοργάνωσης, καταγράφοντας την έκτη νίκη σε οκτώ αγώνες με τον Ίσνερ.

Μπροστά του τώρα ο Σέρβος θα βρει τον Τόμιτς, ο οποίος νίκησε στα... σημεία τον 19χρονο ομογενή Θανάση Κοκκινάκη με 2-1 (6-4, 4-6, 6-4), στον «εμφύλιο» της Αυστραλίας. 

Αντίθετα, πολύ πιο εύκολα ήταν τα πράγματα για τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος στη 15η συμμετοχή του στο τουρνουά επιβλήθηκε 2-0 (6-3, 6-2) ύστερα από 70 λεπτά του Αμερικανού του Τζακ Σοκ και έδωσε ραντεβού για αύριο με τον Τόμας Μπέρντιχ, που με τη σειρά του νίκησε δύσκολο με 2-1 (6-2, 4-6, 6-4) τον Λούκας Ροσόλ.

Ο Ράφαελ Ναδάλ ξεπέρασε το εμπόδιο του Ζιλ Σιμόν εύκολα και συνεχίζει στην προσπάθεια κατάκτησης του τέταρτου τίτλου της καριέρας του στην καλιφορνέζικη έρημο.

Ο Ισπανός από το Μανακόρ νίκησε 2-0 (6-2, 6-4) τον Γάλλο και τώρα θα βρει απέναντί του τον Καναδό Μίλος Ράονιτς, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση όπως απέδειξε με την εύκολη νίκη του (2-0 με 6-3, 6-2) απέναντι στον Τόμι Ρομπρέδο, ύστερα από μόλις μία ώρα αγώνα.

Στις Γυναίκες αναδείχθηκε το πρώτο ζεύγος του ημιτελικού, το οποίο συνθέτουν το νούμερο 1 και νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, Σερένα Γουίλιαμς και Σιμόνα Χάλεπ, οι οποίες ξεπέρασαν τις Τιμέα Μπατζίνσκι και Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο, αντίστοιχα.

Η Γουίλιαμς σταμάτησε το σερί των 15 νικών που μετρούσε η Μπατζίνσκι επιβληθείσα της 2-0 (7-5, 6-3) της φορμαρισμένης Ελβετίδας, που προερχόταν από τους τίτλους στο Ακαπούλκο και το Μοντερέι.

Η Χάλεπ, αντίθετα, έχασε το πρώτο σετ από την Ισπανίδα με 7-5 αλλά στη συνέχεια έκανε επίδειξη δύναμης, κατακτώντας τα δύο επόμενα με 6-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις