Τένις: Πρόκριση για τους «μεγάλους» στο Indian Wells

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 13:00
UPD:13:06
USA Today Sports/Jayne Kamin-Oncea

Ο Ράφαελ Ναδάλ επιβλήθηκε 2-0 σετ του Ιγκόρ Σίγσλινγκ και στον επόμενο γύρο θα διεκδικήσει τον 28ο τίτλο στην καριέρα του σε τουρνουά Master.

A- A A+

Με νίκες των φαβορί, μεταξύ των οποίων και εκείνες των... ''big 3'', ξεκίνησε το πρώτο τουρνουά Masters 1000 της χρονιάς, στο Indian Wells της Καλιφόρνια.

Ο Ράφαελ Ναδάλ επιβλήθηκε 2-0 σετ του Ιγκόρ Σίγσλινγκ και στον επόμενο γύρο ο 28χρονος άσος, που θα διεκδικήσει τον 28ο τίτλο στην καριέρα του σε τουρνουά Master, θα παίξει με τον Ντόναλντ Γιανγκ

Ο Ρότζερ Φέντερερ, από την πλευρά του, δεν χρειάστηκε παρά μία ώρα και λίγα λεπτά ακόμη για να νικήσει επίσης με 2-0 τον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτσμαν και στον επόμενο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον μοναδικό αθλητή που τον έχει νικήσει φέτος, τον Ιταλό Αντρέας Σέπι.

Απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς ο Μάρκος Παγδατής δεν είχε πολλές ελπίδες, καθώς στάθηκε άτυχος στην κλήρωση. Ο Κύπριος πρωταθλητής δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στον «Νόλε», που πήρε την πρόκριση κερδίζοντας τα δύο σετ με 6-1, 6-3 ύστερα από 59 λεπτά.

Ο νούμερο ένα αθλητής στην παγκόσμια κατάταξη έχασε μόλις επτά πόντους στο σερβίς του, κάνοντας την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στην προσπάθεια διεκδίκησης του δεύτερου συνεχούς τίτλου στο Indian Wells και συνολικά τέταρτου στο σημαντικό αυτό τουρνουά, που φιλοξενείται στην έρημο της Καλιφόρνια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις