Σούπερ Λίγκα: Αρετόπουλος στο Φάληρο, Βοσκάκης στο Αγρίνιο

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 15:02
UPD:15:04
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Θεσσαλός ρέφερι θα πάρει το «βάπτισμα του πυρός» στο φαληρικό γήπεδο, καθώς έως τώρα ουδέποτε «σφύριξε» σε αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

A- A A+

Τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο από το σύνδεσμο των Τρικάλων όρισε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ για να διευθύνει το ντέρμνπι κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της (εμβόλιμης) 6ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί.

Ο Θεσσαλός ρέφερι θα πάρει το «βάπτισμα του πυρός» στο φαληρικό γήπεδο, καθώς έως τώρα ουδέποτε «σφύριξε» σε αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Στην επίσης σημαντική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί μία ημέρα αργότερα στο Αγρίνιο, ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό, η ΚΕΔ όρισε τον Μιχάλη Βοσκάκη από το Ρέθυμνο. 

Στους υπόλοιπους αγώνες της Τετάρτης, ο Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας) θα διαιτητεύσει στο παιχνίδι Πανθρακικός-Πλατανιάς, ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) θα είναι στο Ατρόμητος-Βέροια, ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) στο ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός, ο Θανάσης Γιάχος (Χίου) στο Κέρκυρα-Πανιώνιος και ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) στο Ξάνθη-Καλλονή.

Την Πέμπτη, στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου τη συνάντηση της Νίκης με τον Αστέρα Τρίπολης θα διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από το Σύνδεσμο της Άρτας, ενώ στο ντέρμπι του Ηρακλείου ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, στο «Θ. Βαρδινογιάννης», άρχων της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο Απόστολος Αμπάρκιολης από την Καβάλα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις