ΑΕΚ: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 25 εκ. ευρώ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 13:26
UPD:13:26
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
A- A A+

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά 25 εκ. ευρώ αποφασίστηκε στη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης του συλλόγου, που διενεργήθηκε χωρίς την παρουσία του Ανδρέα Δημητρέλου.

Η διαδικασία θα γίνει με δημόσια εγγραφή και τιμή μετοχής στα 0,8 ευρώ, ενώ η νέα γενική συνέλευση ορίστηκε για τις 29 Απριλίου. Μέχρι τότε οι μέτοχοι αισοδοξούν ότι ο Δημήτρης Βιντιάδης θα είναι σε θέση να πάρει τα ηνία της ΠΑΕ.

Βάσει του σχεδίου των μικρομετόχων (οι περισσότεροι απουσίαζαν) προβλέπεται η αγορά μετοχών από τον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας που υπάρχει. Ελάχιστοι, πάντως, είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι η κίνηση αυτή θα βρει ανταπόκριση λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και μετά την απογοήτευση που επικρατεί με την αποτυχία του εγχειρήματος από τους  Supporters.


Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, τάχθηκε υπέρ του σχεδίου τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «νιώθω ότι από τώρα ψάχνουμε άλλοθι για πιθανή αποτυχία του πλάνου των μικρομετόχων». Το πλάνο της δημόσιας εγγραφής εγκρίθηκε, κάτι που είχε προσυπογράψει και το ΔΣ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις