Άκυρη η συμφωνία της Ένωσης με τον Ξενιάδη

Τα χρήματα δεν κατατέθηκαν εγκαίρως και το deal έπαψε να ισχύει
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013 14:44
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Τα γραφεία της ΑΕΚ στα Σπάτα.

A- A A+

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την παύση της συμφωνίας στην οποία είχε καταλήξει με εκπρόσωπο του Βασίλη Ξενιάδη, επειδή δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα, βασικότερο εκ των οποίων ήταν η υπόσχεση πως η ταμειακή διευκόλυνση των 400 χιλιάδων ευρώ θα είχε ολοκληρωθεί έως χθες (Πέμπτη).

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι παύει να ισχύει η συμφωνία με την εταιρεία που εκπροσωπεί ο κ. Λιμοντζόγλου δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν καταβλήθηκαν τα χρήματα όπως είχε συμφωνηθεί,» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν το ποσό είναι διαθέσιμο τη Δευτέρα δεν θα γίνει αποδεκτό, αφού η ανάγκη της Ένωσης για ρευστό είναι απολύτως επιτακτική.  Οι παράγοντες της ΑΕΚ παραμένουν πάντως δύσπιστοι για την προέλευση των χρημάτων, που υποτίθεται ότι θα προέρχονται από κινεζική εταιρεία.

Οι ενστάσεις τους εδράζονται στο ότι όταν ζήτησαν επίσημο τραπεζικό έγγραφο για τη διαδρομή του προαναφερόμενου ποσού, που θα πιστωνόταν σε λογαριασμό της ΑΕΚ σε ελληνική τράπεζα μέσω ανάλογων ιδρυμάτων του Χονγκ Κονγκ και της Γερμανίας, τους παρουσιάστηκε απλά ένα έγγραφο από την κινεζική εταιρεία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις