Εγκρίθηκε το δάνειο που προσφέρει άγνωστος επιχειρηματίας

Η εξόφληση μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου της νέας περιόδου
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 18:10
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα

A- A A+

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε δεκτή την προσφορά των 400.000 ευρώ από επιχειρηματία που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του και προσφέρει αυτή την (άτοκη) ταμειακή διευκόλυνση.

Οι 300 χιλιάδες ευρώ θα μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ για να καλυφθούν τρέχουσες υποχρεώσεις, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα κατατεθεί σε λογαριασμό της Ερασιτεχνικής.

Η αποπληρωμή του δανείου θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν η διοίκηση της Ένωσης θα λάβει την πρώτη δόση από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της περιόδου 2013-2014.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

α. Η υπογραφή της σύμβασης με εταιρεία του εξωτερικού και τον νόμιμο εκπρόσωπο αυτής κ. Θεόδωρο Λιμοντζόγλου για χορηγία άτοκου δανείου ποσού 400.000 ευρώ, εκ των οποίων 300.000 για την ΠΑΕ και 100.000 για την Ερασιτεχνική έναντι οφειλών.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υποχρεούται να επιστρέψει το ως άνω ποσό τον Σεπτέμβριο του 2013.

Ειδικώς συμφωνήθηκε ότι αν εντός τριών ημερών από σήμερα δεν μπουν τα χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ ΑΕΚ, η ανωτέρω συμφωνία δεν θα έχει καμία ισχύ.

β. Επίσης, όπως είχαν υποχρέωση, οι κ.κ. Ανδρέας Δημητρέλος και Παναγιώτης Βαλασόπουλος έκαναν την παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων που τους είχαν ζητηθεί, ενώ η συγκεκριμένη ενημέρωση θα συνεχιστεί αν ζητηθεί από οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ.».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις