ΑΕΚ: Ο Γ. Ιωαννίδης έδωσε εντολή για διαχειριστικό έλεγχο

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 20:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΦΩΤΗΣ ΠΛΕΓΑΣ Γ.

Ο υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης ικανοποίησε το αίτημα που του κατέθεσαν η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, οι παλαίμαχοι και οι οργανωμένοι οπαδοί της Original, δίνοντας εντολή για διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
 

A- A A+

Εντολή για διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ο υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο κ. Ιωαννίδης ικανοποίησε το αίτημα που του κατέθεσαν η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, οι παλαίμαχοι και οι οργανωμένοι οπαδοί της Original.
Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υφυπουργείο αναφέρεται:


«Τον Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού κι Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, υπό τον πρόεδρο της Κώστα Παπαδημητρίου, συνοδεία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Στέλιου Σεραφείδη - Μιχάλη Σιμιγδαλά και παρουσία εκπροσώπων Συνδέσμων οπαδών της Ένωσης. Μετά το πέρας της συνάντησης ο Υφυπουργός διαβίβασε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κ. Αθανάσιο Μπρίλη το κάτωθι αίτημα:

΄΄Σας παρακαλώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας να διενεργήσετε οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ για το χρονικό διάστημα από 30/06/2004 έως και σήμερα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 2, του άρθρου 77Α του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει΄΄».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις