Πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ εν όψει πλέι οφ

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 13:39
UPD:13:42
INTIME SPORTS/MOTIONTEAM
A- A A+

Σοβαρά «λαβωμένο» βρίσκει τον ΠΑΟΚ η επόμενη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη φετινή Σούπερ Λίγκα και ενόψει της έναρξης των πλέι οφ.

Ως γνωστόν οι Γκολάσα και Κωνσταντινίδης, οι οποίοι έχουν υποστεί θλάσεις, θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης σε όλη τη διαδικασία, ενώ ο Νομπόα θα «κουνήσει μαντίλι» μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια του «Δικέφαλου».

Ο Λατίνος ποδοσφαιριστής θα φύγει υποχρεωτικά για να ενισχύσει την Εθνική ομάδα του Εκουαδόρ στο Κόπα Αμέρικα της Χιλής, καθώς από τη στιγμή που δέχθηκε την κλήση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα ήταν αδύνατον να αποφύγει το ταξίδι.

Από χθες, όμως, μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο ιατρικό δελτίο προστέθηκαν και νέα ονόματα. Συγκεκριμένα, ο Παπαδόπουλος εκτιμάται ότι υπέστη θλάση στο δικέφαλο (θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία), ενώ και οι Βίτορ, Κάτσε αποχώρησαν επίσης με ενοχλήσεις από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αμυντικός έχει πόνους στον αριστερό προσαγωγό και ο Αλβανός μέσος στο δεξί γαστροκνήμιο. Και οι δύο θα υποβληθούν σήμερα με τη σειρά τους σε μαγνητική τομογραφία, με την τεχνική ηγεσία να εύχεται να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις