Σούπερ Λίγκα: Σώθηκε ο Πανιώνιος μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 21:03
UPD:21:06
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΜΑΡΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα «σφράγισε» ο Πανιώνιος, παρά τη «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε στη Νέα Σμύρνη στον ΠΑΟΚ (0-0), στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής.

Οι «κυανέρυθροι» ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς για μεγάλο διάστημα στο δεύτερο μέρος χρειάστηκε να παίξουν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Τασουλή με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση (68΄). Παρά την πίεση που δέχτηκε, όμως, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη άντεξε, πήρε τον «χρυσό» βαθμό που ήθελε και παρέμεινε στην κατηγορία έστω και σε τετραπλή ισοβαθμία.

Το μόνο που δεν είχε το πρώτο μέρος στη Νέα Σμύρνη ήταν γκολ. Τόσο ο Πανιώνιος, αλλά περισσότερο ο ΠΑΟΚ, είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν ήταν ουσιαστική κι έτσι το ημίχρονο τις βρήκε ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

Ο Κίτσιου στο 16΄ από εκαιρετικά πλεονεκτική θέση νικήθηκε από τον Οικονόμου, ενώ στο 22΄ από το τακουνάκι του Παπαδόπουλου ο Περέιρα έπιασε αδύναμο σουτ κι έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να βάλει μπροστά το «δικέφαλο» του Βορρά.

Οι Νεοσμυρνιώτες «άγγιξαν» το γκολ στο 42΄, όταν ο Γιάννου βρέθηκε απέναντι στον Ιτάνζ, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε εντελώς αμαρκάριστος δε βρήκε το στόχο. 

Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, ακόμη κι όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 68΄ λόγω της αποβολής του Τασουλή. Ο ΠΑΟΚδεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα, καθώς οι Νεοσμυρνιώτες κλείστηκαν στην άμυνά τους και δεν επέτραψαν στους φιλοξενούμενους να κάνουν τη μεγάλη φάση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις