Σούπερ Λίγκα: Φινάλε με νίκη ο Παναθηναϊκός, 3-1, τον ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 21:00
UPD:21:03
INTIME SPORTS

Οι «πράσινοι» μετά το «τρίποντο» και σε συνδυασμό με τη «γκέλα» του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη τερμάτισαν στην 2η θέση της κανονικής περιόδου.

A- A A+

Σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και νίκησε με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι «πράσινοι» μετά το «τρίποντο» και σε συνδυασμό με τη «γκέλα» του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη τερμάτισαν στην 2η θέση της κανονικής περιόδου, γεγονός που σημαίνει ότι στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ για την έξοδο στην Ευρώπη θα εκκινήσουν από την κορυφή με 3 βαθμούς.

Με δύο γρήγορα γκολ ξεκίνησε το ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Στο 4΄ μετά από συνδυασμό των Ζέκα και Κλωναρίδη, ο δεύτερος με ωραία προσπάθεια «άδειασε» το Ναδάλες κι «έγραψε» το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

Η «απάντηση» του ΠΑΣ ήταν άμεση κι ένα λεπτό αργότερα, ο Ίλιτς με πλασέ, μετά τη σέντρα του Στρούνα, έφερε το ματς στα ίσια. Οι Γιαννιώτες πήραν «τα πάνω τους» στη συνέχεια και στο 25΄ έχασαν τεράστια ευκαιρία με το Μανιά, ενώ στο 27΄ ήταν σειρά του Ακόστα να αστοχήσει από εξαιρετική πλεονεκτική θέση.

Μετά το γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός δεν αντέδρασε σωστά κι αν εξαιρέσει κανείς την ατομική προσπάθεια του Καρέλη λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου 45λεπτου, στο υπόλοιπο διάστημα οι «πράσινοι» είχαν παθητικό ρόλο στο ματς.

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μπήκε «μεταμορφωμένη» στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα 15 λεπτά πέτυχε δύο γκολ και «καθάρισε» το παιχνίδι. Στο 50΄ ο Καρέλης με το 13ο εφετινό του γκολ έδωσε προβάδισμα στο «τριφύλλι» (2-1) και στο 61΄ ο Λαγός, μετά το 1-2 με τον Κλωναρίδη, πλάσαρε και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις