Σούπερ Λίγκα: Χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό όφελος Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 21:35
UPD:21:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑ
A- A A+

Η κανονική περίοδος στη Σούπερ Λίγκα ολοκληρώθηκε με τη διεξαγωγή της 34ης αγωνιστικής και η κατάσταστη αποκρυσταλλώθηκε.

Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής και για τη φετινή περίοδο, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο πριν από αρκετές εβδομάδες, ενώ οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ για να διεκδικήσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Αναφορικά με τη βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσουν τη διαδικασία οι τέσσερις μονομάχοι, οι απώλειες και των τεσσάρων στα τελευταία παιχνίδια και ειδικά του Παναθηναϊκού «εξανέμισαν» το βαθμολογικό πλεονέκτημα των «πρασίνων».

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ με δύο βαθμούς, ο Αστέρας Τρίπολης με έναν και ο Ατρόμητος θα εκκινήσει από το... μηδέν, αλλά με τη διαφορά από τους υπόλοιπους κάθε άλλο παρά απαγορευτική να θεωρείται. 

Ως προς τις ομάδες που εγκατέλειψαν την κατηγορία, τη Νίκη Βόλου, τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη ακολούθησε σήμερα και ο Λεβαδειακός, που παρά τη νίκη του στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη υστερούσε στην τετραπλή ισοβαθμία με Πανιώνιο, Βέροια και Πανθρακικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις