«Κλείδωσε» τα πλέι οφ ο Αστέρας, 2-1 τον Πανθρακικό

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 19:08
UPD:19:23
ACTION IMAGES/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης εξασφάλισε ουσιαστικά τη συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, μετά τη σημερινή νίκη του στην αρκαδική πρωτεύουσα επί του Πανθρακικού με 3-1 στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής.

Αντίθετα με τους γηπεδούχους, η ομάδα της Κομοτηνής έχασε έδαφος στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και η προσπάθειά της θα πρέπει να συνεχιστεί έως το τελευταίο λεπτό της 34ης αγωνιστικής.

Στο 6ο λεπτό ο Σανκαρέ απομάκρυνε την μπάλα λίγο πριν τη γραμμή στο σουτ του Ίγκορ κι αυτή, ουσιαστική, ήταν η πιο μεγάλη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη αλλά το γκολ δεν ερχόταν ως το 68ο λεπτό. Στο σημείο εκείνο όμως η ανωτερότητα του Αστέρα καρποφόρησε με την έξοχη κεφαλιά του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα, Μπαράλες, ο οποίος άνοιξε το σκορ μετά τη σέντρα του Φερνάντες, με το 17ο φετινό γκολ του.

Ύστερα από πέντε λεπτά (73΄) ο Ρόλε με αριστερό σουτ από την περιοχή «έγραψε» το 2-0 και «σφράγισε» τη μοίρα του παιχνιδιού, παρότι δεν ήταν αυτό το τελικό σκορ καθώς η ακριτική ομάδα μείωσε σε 1-2 με τον Τζάνη στο 82΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις