Κοντά στην παραμονή ο Πλατανιάς, 2-0 τον Παναιτωλικό

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 19:06
UPD:19:40
INTIME SPORTS
A- A A+

Πολύ μεγάλη νίκη για τον Πλατανιά, που επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στα Περιβόλια των Χανίων στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής και πολλαπλασίασε τις ελπίδες παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Το παιχνίδι ήταν ποιοτικά μέτριο στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν να επιδείξουν σε αυτό το διάστημα μόνο ένα άστοχο σουτ  του Ζαραδούκα στο 19ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, απείλησαν στο 33΄, όταν ο Μαρτίνες βρήκε τον Βιγιαφάνες αλλά ο τελευταίος δεν κατόρθωσε να σουτάρει απευθείας και ο Ολιμπά απέκρουσε. 

Εκ διαμέτρου αντίθετο το αγωνιστικό μοτίβο στην επανάληψη, με τον Πλατανιά να χάνει καλή ευκαιρία στο 50΄ με τον Αποστολόπουλο να σουτάρει και τον Ράφαελ να αποκρούει, ενώ στο 55΄ και στην αντίπαλη περιοχή αστόχησε ο Μορένο

Οι Αγρινιώτες απείλησαν στο 69΄ αλλά η σέντρα του Βιγιαφάνες σταμάτησε την τελευταία στιγμή στα πόδια αμυντικών του Πλατανιά, ενώ στο 73΄ ο Ολιμπά πρόλαβε τον Μορένο και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Λάζαρ πέρασε άουτ.

Τελικά το σκορ άνοιξε εν μέσω αποθέωσης ο Τόρες στο 83΄ με σουτ μέσα από την περιοχή, με το τρίτο σερί τέρμα του, ενώ στο 88΄ ο Γιακουμάκης διασφάλισε τη νίκη για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου «γράφοντας» το τελικό 2-0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις