Νίκη σωτηρίας για Λεβαδειακό, 2-1 τον Ατρόμητο

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 19:07
UPD:19:31
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Το 2-0.

A- A A+

Ο Λεβαδειακός έκανε απόψε το καθοριστικό βήμα για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, καθώς με πολύ καλή απόδοση νίκησε στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας τον Ατρόμητο με 2-1, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής.

Αντίθετα, η κατάσταση περιπλέχτηκε για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια ως προς το στόχο των πλέι οφ, αφού την ώρα που αυτή έχανε ο Αστέρας Τρίπολης νικούσε, ενώ νωρίτερα ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε φύγει με βαθμό από την Τούμπα.

Ο αγώνας ξεκίνησε «ονειρεμένα» για τους «πράσινους», αφού μόλις στο 4ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε τράβηγμα του Πουλίδο από τον Φυτανίδη και ο Μάντζιος άνοιξε το σκορ από τα 11 μέτρα με ψύχραιμη εκτέλεση. 

Από το 15ο λεπτό ο Ατρόμητος είχε να ανεβεί... βουνό, αφού στο σημείο εκείνο ο Πελέ με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα των Βοιωτών, δίνοντας από πολύ νωρίς ένα αριθμητικό αλλά και ψυχολογικό πλεονέκτημα στην ομάδα του.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε δύο πολύ καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, με μια κεφαλιά του Φυτανίδη κι ένα σουτ του Αγκουαζί, ενώ στο 38΄ ο Ναπολεόνι «εξέθεσε» τον Κώτσιο αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει από κοντά.

Τελικά ο Ιταλός πρώην επιθετικός του Λεβαδειακού ήταν ο παίκτης που διαμόρφωσε το τελικό σκορ μειώνοντας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο χρόνος για τον Ατρόμητο είχε τελειώσει προ πολλού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις