Σούπερ Λίγκα: «Κλειδώνει» την 5η θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το 1-1 στην Τούμπα

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 16:55
UPD:16:59
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Μόνο μία εβδομάδα… άντεξε στην 2η θέση της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ, καθώς στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παραχώρησε ισοπαλία, 1-1, στον ΠΑΣ Γιάννινα κι έπεσε ξανά στην 3η.

Η ομάδα της Ηπείρου δικαιολόγησε απόλυτα την 5η θέση που έχει στον πίνακα και μετά το βαθμό που απέσπασε στην Τούμπα μόνο εάν «αυτοκτονήσει» στα επόμενα δύο ματς που απομένουν θα χάσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Η… περιπετειώδης νίκη του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα, σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή, πριν από μία εβδομάδα, έφερε το «δικέφαλο»» του Βορρά σε «θέση ισχύος» όσον αφορά την κατάκτηση της 2ης θέσης, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και, πλέον, τον πρώτο λόγο έχει το «τριφύλλι».

Το ματς ξεκίνησε με το δοκάρι του Νομπόα στο 4ο λεπτό, ωστόσο, η ομάδα που προηγήθηκε ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 12 ο Τσάβες άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη, ωστόσο, δύο λεπτά μετά ήρθε η «απάντηση» των γηπεδούχων.

INTIME SPORTS/ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Με τον Περέιρα να βρίσκει δίχτυα οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν και το ματς πήρε γρήγορο ρυθμό. Οι Γιαννιώτες είχαν την ευκαιρία στο δεύτερο μέρος και ιδιαίτερα προς το τέλος του παιχνιδιού να φύγουν ακόμη και με το διπλό, αλλά σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έχειχνε «βραχυκυκλωμένος» και χωρίς ουσία στο παιχνίδι του.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χαρίσης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι ο ΠΑΣ δεν έχει ηττηθεί στη διάρκεια του πρωταθλήματος από τις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις