Champions League: Η Ατλέτικο απειλεί με «αποκαθήλωση» τη Ρεάλ

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 13:48
UPD:13:52
EPA/EPA/BALLESTEROS

(φωτ. αρχείου)

A- A A+

Το καρέ των ημιτελικών στο Τσάμπιονς Λιγκ συμπληρώνεται απόψε με τους τελευταίους δύο αγώνες - ρεβάνς της προημιτελικής φάσης, που θα διεξαχθούν στη Μαδρίτη και το Μονακό.

Στην πρωτεύουσα της Ισπανίας θα συγκρουστούν τα δύο «καμάρια» της πόλης, η Ρεάλ και η Ατλέτικο, σε ένα remake του περυσινού τελικού που ξανάφερε τη «βασίλισσα» στην κορυφή της Ευρώπης, με τους «ροχιμπλάνκος» να έχουν πάντως «αυτοκτονήσει» δεχόμενοι το γκολ της ισοφάρισης δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Το πρώτο παιχνίδι στο «Βιθέντε Καλντερόν» έληξε 0-0, αλλά όποιος πιστεύει ότι το πλεονέκτημα το έχει απόψε η γηπεδούχος Ρεάλ απλώς αυταπατάται...Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει κάνει... κηδείες στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπου τις περισσότερες φορές παίζει καλύτερα απ΄ ότι στο γήπεδό της.

Η Ατλέτικο χρειάζεται απλά ένα γκολ, κι αν το βρει ξέρει ίσως καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα της Ευρώπης πως να το διαχειριστεί προς όφελός της. Εκτός αυτού, ο Κάρλο Αντσελότι είδε με απόγνωση στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας τη βασική ενδεκάδα του να... αδειάζει, αφού λόγω τραυματισμών τέθηκαν νοκ άουτ οι Μπέιλ, Μπενζεμά και Μόντριτς, ενώ απόψε δεν θα παίξει ούτε ο Μαρσέλο που συμπλήρωσε κάρτες!

Στον άλλο αγώνα, στο Πριγκιπάτο, η Γιουβέντους έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη στο Τορίνο επί της Μονακό με 1-0, όμως οι Μονεγάσκοι του Λεονάρντο Ζαρντίμ αποδίδουν εξαιρετικά στα δύσκολα και είναι βέβαιο ότι ενώπιον του δέλεαρ των ημιτελικών θα προσπαθήσουν πάρα πολύ απέναντι στους Ιταλούς.

Για τη «βέκια σινιόρα» του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν θα παίξουν οι Πογκμπά και Κάσερες. Ακόμη, πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ασαμόα, ο Βιδάλ είναι άρρωστος, ενώ για η Μονακό έχει τραυματίες τους Μπακαγιόκο και Τραορέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις