Champions League: Σόου Σουάρες στο Παρίσι, 3-1 η Μπαρτσελόνα την Παρί

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 23:36
UPD:23:39
REUTERS/Christian Hartmann
A- A A+

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ από σήμερα, μετά τη νίκη της στο «Παρκ ντε Πρενς» επί της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έφτασε σε μια μάλλον εύκολη νίκη απέναντι στους Παριζιάνους, για τους οποίους ήταν αισθητή η απουσία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Η «Μπάρτσα» απείλησε μόλις στο 14΄, όταν το φοβερό σουτ του Μέσι τράνταξε το δεξί δοκάρι του Σιρίγκου.

Στο 19΄ όμως ο «ψύλλος» έβγαλε ακόμη μία ασίστ από το πλούσιο ρεπερτόριό του «σπάζοντας» την μπάλα στον Νεϊμάρ, που από πλάγια αριστερά πλάσαρε άψογα με το δεξί για το 0-1.

Στο 49΄ ένα μακρινό σουτ του Παστόρε απέκρουσε δύσκολα ο Τερ Στέγκεν, για να γίνει το 0-2 στο 67΄ από εκπληκτική ατομική ενέργεια του Σουάρες, ο οποίος πέρασε σαν να μην υπήρχαν τους Νταβίντ Λουίζ και Μαρκίνιος και πλάσαρε στην κλειστή γωνία.

Στο 79΄ ο εξαιρετικός Ουρουγουανός τεχνικός έκανε και το 0-3, όταν πέρασε την μπάλα και πάλι με «ποδιά» κάτω από τον Νταβίντ Λουίζ κι έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παράθυρο» του Σιρίγκου, για να μειώσει η Παρί στο 82΄ με πολύ τύχη, καθώς το σουτ του Φαν ντερ Βιλ βρήκε στο πόδι του Ματιέ και κατέληξε στα δίχτυα των Καταλανών για το 1-3.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις