Σούπερ Λίγκα: Αγώνας επιβίωσης για Πλατανιά στα Περιβόλια

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 13:31
UPD:13:39
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Η αυλαία της 29ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα κλείνει απόψε στα Περιβόλια των Χανίων, εκεί όπου ο Πλατανιάς θα αντιμετωπίσει σε αγώνα επιβίωσης για την παραμονή του στην κατηγορία την Καλλονή (19:30).

Το παιχνίδι είναι χωρίς αύριο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με απολογισμό 28 βαθμών αλλά με ευνοϊκό πρόγραμμα στη συνέχεια, καθώς ως τη λήξη του πρωταθλήματος δεν θα μετακινηθούν από την Κρήτη, τρέχουν για να καλύψουν την απόσταση από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω τους στην κατάταξη.

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, ο οποίος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γουνδουλάκη, Κουλιμπαλί, Μαχλελή, Τζίλβαν, Τσουράκη, έχει στη διάθεσή του τους Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γκαβιλάν, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κάσιο, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Νέπλιακ, Ολιμπά, Τετέ, Περιστερίδη, Τόρες, Τσοντάκη και Φιγκέιρα.

Από την πλευρά της ομάδας της Λέσβου θα λείψει μόνο ο Πολ Κεϊτά, με τον τεχνικό της, Βαγγέλη Βλάχο, να έχει πάρει στην αποστολή τους Χογκ, Αντέτζο, Αράς, Στεφάνοβιτς, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Χωριανόπουλο, Αναστασιάδη, Κριπιντίρη, Ξύδα, Μανούσο, Καλτσά, Δαύκο, Ζόρντι, Γιορέντε, Τσαμπούρη, Πιπίνη, Ναβάρο, Χουάνμα και Πετρόπουλο.  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις