Εύκολα ο Ολυμπιακός 3-0 την Κέρκυρα

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 19:04
UPD:19:25
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Με την άνεση που του έδινε η διαφορά κλάσης, οι ελλείψεις του αντίπαλου και η καλή ψυχολογία μετά το +6 από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στην Κέρκυρα, της οποίας επιβλήθηκε με 3-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν εννέα τους βαθμούς της διαφοράς τους από τους δεύτερους «πράσινους» που παίζουν αργότερα απόψε στη Βέροια, ενώ έχουν κι ένα παιχνίδι λιγότερο (με τον Πανθρακικό), κατά συνέπεια και ο φετινός τίτλος «κοκκίνισε» από τον Μάρτη.

Οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα επέβαλαν από το πρώτο λεπτό το παιχνίδι τους κι αφού στο 5΄ ο Κουτζαβασίλης έβγαλε δύσκολα ένα σουτ του Ντομίνγκες, στο 8΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το 11ο φετινό γκολ του καλύτερου παίκτη τους: ο Τσόρι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά δίνοντας φάλτσο και βάθος στην μπάλα, αυτή πέρασε από όλους και αναπηδώντας στο έδαφος κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Αργεντινός άσος και πιο ποιοτικός παίκτης του πρωταθλητή σκόραρε για τέταρτο κατά σειρά αγώνα και όπως ήταν φυσικό μετά το γρήγορο 1-0 το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο του Ολυμπιακού, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Χάρα (12΄, 40΄) και Φορτούνη (19΄, 36΄).

Στο 26ο λεπτό ο Μποτία είχε διπλασιάσει για τους γηπεδούχους, όταν στο κόρνερ του Ντομίνγκες η πρώτη κεφαλιά του Σιόβα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Ισπανός αμυντικός έγραψε εύκολα από κοντά το 2-0, για να ακυρωθεί λανθασμένα στο 39΄ (ως οφ σάιντ) κι άλλο γκολ του Ντομίνγκες.

Το 3-0 με το πρώτο γκολ του Χάρα στη Σούπερ Λίγκα, που ο επιθετικός του Ολυμπιακού σημείωσε στο 48΄ με κεφαλιά από κόρνερ του Τσόρι, έκρινε οριστικά το παιχνίδι, με τον Περέιρα να βρίσκει την ευκαιρία να δοκιμάσει επιθετικά σχήματα, καθώς πέρασε στον αγώνα τόσο τον Μήτρογλου όσο και τον Μπενίτες.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, η Κέρκυρα ισορρόπησε καθώς οι γηπεδούχοι μείωσαν την πίεση ψάχνοντας να ανταποκριθούν στο νέο σχηματισμό, αλλά ο Κουτζαβασίλης χρειάστηκε να επέμβει για να διώξει σε κόρνερ το επικίνδυνο σουτ του Μπενίτες στο 75΄.

Στο 90΄ ο Αφελάι αστόχησε για λίγο, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γκομές έστειλε με ωραίο σουτ την μπάλα στο δοκάρι του Ρομπέρτο, πριν ακουστεί το τελικό σφύριγμα του Μιχάλη Κουκουλάκη που σήμανε την 21η νίκη σε 28 παιχνίδια και παράλληλα διακόψει το αήττητο επί επτά αγώνες σερί των Φαιάκων.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις