Σούπερ Λίγκα: Νίκη παραμονής ο Πανθρακικός, 3-1, τον ΠΑΟΚ

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 21:21
UPD:21:23
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Η πλάστιγγα του αγώνα έγειρε υπέρ των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ομάδα του Πανθρακικού προηγήθηκε με 2-0 απέναντι σε έναν αγνώριστο ΠΑΟΚ, μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε στο 7΄ από το βολέ του Ντιγκινί.

A- A A+

Μεγάλη νίκη που μπορεί να χαρακτηριστεί με... μισή παραμονή πέτυχε ο Πανθρακικός επί του ΠΑΟΚ με 3-1 στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ήταν η πρώτη φορά στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε επίπεδο της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας που οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν «τρίποντο» επί του ΠΑΟΚ, που αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του.

Η πλάστιγγα του αγώνα έγειρε υπέρ των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ομάδα του Πανθρακικού προηγήθηκε με 2-0 απέναντι σε έναν αγνώριστο ΠΑΟΚ, μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε στο 7΄ από το βολέ του Ντιγκινί.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά μπήκε πολύ καλά στο ματς, πίεσε την άμυνα της ομάδας της Κομοτηνής και έδειξε ότι ήθελε να προηγηθεί γρήγορα. Αυτό συνέβη, αλλά από την αντίθετη πλευρά, με τους παίκτες του Μανουέλ Ρόκα να αλλάζουν όμορφα τη μπάλα στην περιοχή και με το Ντιγκινί να «κεραυνοβολεί» τον Ιτάνζ άνοιξαν το σκορ.

Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Οι παίκτες του Γεωργιάδη έχασαν τη συνοχή τους, εκνευρίστηκαν και δεν απείλησαν ούτε μία φορά την εστία του Αθανασιάδη. Στο 43΄, μάλιστα, από τη βαθιά μπαλιά προς το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, ο Παπαγιαννόπουλος έκανε κακό υπολογισμό και ο Τζάνης με πλασέ νίκησε τον Ιτάνζ κι έκανε το 2-0. 

Παρά τις δύο αλλαγές που έκανε ο Γιώργος Γεωργιάδης στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν άλλαξε σε σχέση με αυτή του πρώτου μέρους. Στα πρώτα 10 λεπτά, μάλιστα, η γκρίνια από την εξέδρα ήταν αρκετά έντονη, κάτι που φαίνεται πως επέδρασε θετικά στους παίκτες που σιγά-σιγά άρχισαν να πιέζουν και να γίνονται πιο απειλητικοί προς την εστία του Αθανασιάδη.

Στο 63΄ ήρθε η μείωση του σκορ, έστω κι αν ο Παπαδόπουλος πήρε τη μπάλα από θέση οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε και με σουτ έδωσε ελπίδες στην ομάδα του (1-2).

Το ματς τελείωσε στο 78΄ με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ιγκορ (το κέρδισε ο Ηλιάδης από τον Παπαδόπουλο). Ο Βραζιλιάνος με το 8ο γκολ στο πρωτάθλημα έκανε το 3-1 και στα εναπομείναντα λεπτά ήταν αδύνατο για τους «ασπρόμαυρους» να αντιδράσουν. Ιδιαίτερα, δε, από τη στιγμή που έμειναν και με 10 παίκτες στο 83΄ μετά την αποβολή του Σκόνδρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις