Champions League: «Σίφουνας» η Μπάγερν, 7-0 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 23:38
UPD:23:44
REUTERS/MICHAELA REHLE

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Μία από τις πιο εύκολες προκρίσεις στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση πήρε απόψε η Μπάγερν, που συνέτριψε στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με 7-0 και θα είναι παρούσα στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τρία λεπτά διήρκεσε ουσιαστικά ο αγώνας στο Μόναχο ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Σαχτάρ, καθώς σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Κούτσερ ανέτρεψε τον Γκέτσε στην περιοχή, ο Σκοτσέζος Κόλουμ έδειξε πέναλτι και αποβολή και ο Μίλερ άνοιξε το σκορ από τα 11 μέτρα.

Από εκεί και ύστερα η «Αλιάντζ Αρένα» άρχισε να… γέρνει από την πλευρά που έκανε τις επιθέσεις της η πρωταθλήτρια Γερμανίας, η οποία είχε δοκάρι στην κεφαλιά του Λεβαντόφσκι, αλλά στο 34΄ ο Μπόατενγκ έγραψε το 2-0 σε φάση διαρκείας στα καρέ των Ουκρανών.

Με γκολ στο 4ο λεπτό ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Σκόρερ ο Ριμπερί, που με έξοχη ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με άψογο σουτ στην αριστερή γωνία του Πιατόφ έκανε το 3-0 στο 49΄, ενώ στο 52΄ και σε σουτ του Γάλλου ο Μίλερ πήρε το ριμπάουντ για το 4-0.

Το.. σόου είχε όμως και συνέχεια, αφού στο 63΄ ο Ραφίνια σέντραρε και ο Μπαντστούμπερ με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 5-0, για να ανεβάσει τη διαφορά στα έξι γκολ ο Λεβαντόφσκι στο 75΄ και να γράψει το τελικό 7-0 ο Γκέτσε στο 87΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις