Champions League: Σε Μόναχο και Λονδίνο οι προβολείς

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 13:06
UPD:13:20
REUTERS/John Sibley

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή προπόνηση της Τσέλσι, ενόψει της ρεβάνς απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

A- A A+

Οι αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζονται απόψε με δύο θεωρητικά αμφίρροπες αναμετρήσεις, λόγω των ισοπαλιών που καταγράφηκαν σε αμφότερα τα πρώτα παιχνίδια, αλλά με τους γηπεδούχους να είναι ξεκάθαρα φαβορί.

Συγκεκριμένα, στο Λονδίνο και το «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι θα υποδεχθεί την Παρί Σεν Ζερμέν στον επαναληπτικό του 1-1, ενώ στην «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου η Μπάγερν θα φιλοξενήσει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με την οποία είχε αναδειχθεί ισόπαλη 0-0 στην Ουκρανία.

Το πρώτο ζεύγος είχε συναντηθεί και πέρυσι, αλλά στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας είχε νικήσει 3-1 στο «Παρκ ντε Πρενς» αλλά ηττήθηκε 2-0 στο Λονδίνο και αποκλείστηκε, ενώ η παράδοση δεν είναι σίγουρα με το μέρος της Παρί, αφού σε σύνολο πέντε αγώνων στην Αγγλία μετρά τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Ως προς το δεύτερο αποψινό ζεύγος, οι Βαυαροί ήταν και παραμένουν φαβορί αλλά δεν το έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι, όπου η Σαχτάρ με «σφιχτή» τακτική τούς υποχρέωσε σε ισοπαλία χωρίς γκολ.

Απόψε, πάντως, τα πράγματα αναμένεται να είναι δύσκολα για την ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, καθώς η Μπάγερν έχει βρει ρυθμό και σκοράρει συχνά, αλλά το ουκρανικό συγκρότημα παραμένει πάντοτε ένας υπολογίσιμος αντίπαλος καθώς διαθέτει μεγάλη ταχύτητα στο τρανζίσιον παιχνίδι, εξαιρετική τεχνική και ποδοσφαιριστές με ποιότητα.

Η συνάντηση των δύο ομάδων στην Ουκρανία ήταν η πρώτη μεταξύ τους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με την Μπάγερν να μετρά τέσσερις εντός έδρας νίκες σε ισάριθμους αγώνες επί της Ντιναμό Κιέβου και τη Σαχτάρ τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία και δύο νίκες σε γερμανικό έδαφος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις