Champions League: Φαβορί για τους «8» Ρεάλ και Πόρτο

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 13:07
UPD:13:27
REUTERS/SUSANA VERA

Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Σάλκε, στο στάδιο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, στη Μαδρίτη.

A- A A+

Τα πρώτα δύο εισιτήρια για τους προημιτελικούς στο Τσάμπιονς Λιγκ βγαίνουν απόψε, μετά τους πρώτους αγώνες - ρεβάνς στη φάση των «16» (21:45), στους οποίους η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Σάλκε και η Πόρτο τη Βασιλεία. 

Στην πρωτεύουσα της Ισπανίας η κάτοχος του τίτλου θα επιζητήσει μια άνετη νίκη συνοδεία μιας πειστικής εμφάνισης, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την εσχάτως μέτρια παρουσία της, που κόστισε την εκθρόνιση από την πρώτη θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα, από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η «βασίλισσα» έχει ισχυρή παρακαταθήκη το 2-0 από την αναμέτρηση στο Γκελζενκίρχεν, ενώ με νίκη καταρρίπτει το ρεκόρ συνεχών νικών στη διοργάνωση (11) και ταυτόχρονα ισοφαρίζει την καλύτερη επίδοση συνεχών εντός έδρας επιτυχιών (12). 

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει στη διάθεσή τους τραυματίες Σέρχιο Ράμος και Χάμες Ροντρίγκες, ενώ ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο στους «βασιλικούς μπλε» θα στερηθεί τους Μπόατενγκ, Φέρμαν, Κολάσινατς, Ντράξλερ, Κίρχοφ, Φαρφάν, Ομπάσι και Γκίφερ

Στο δεύτερο αγώνα της βραδιάς η κατάσταση είναι σαφώς πιο περίπλοκη, αλλά το 1-1 στην Ελβετία καθιστά φαβορί την Πόρτο, που θα παίξει στο «Ντραγκάο» αήττητη ούσα φέτος στη διοργάνωση και στις τελευταίες οκτώ εντός έδρας ευρωπαϊκές συναντήσεις της.

Οι «Δράκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τραυματία Τζάκσον Μαρτίνες, ενώ ο Πάουλο Σόουζα δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερα βασικά στελέχη της πρωταθλήτριας Ελβετίας, τους Ιβάνοφ, Τραορέ, Ντελγάδο και Σούτσι

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις