Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Μπαϊράμι

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 14:33
UPD:14:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
A- A A+

Ήρθε, είδε και απήλθε χωρίς την παραμικρή συνεισφορά στα αγωνιστικά δρώμενα του Παναθηναϊκού εδώ κι ενάμισι χρόνο ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος αποχαιρέτησε σήμερα τους «πράσινους». 

Ο Σουηδός διεθνής μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε (και ταλαιπωρείται) από συνεχή προβλήματα τραυματισμού. Ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν με άδεια τις τρεις τελευταίες εβδομάδες στην πατρίδα του, προκειμένου να συναντήσει το γιατρό του για το θέμα που αντιμετωπίζει με τη μέση του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη σκανδιναβική χώρα είχε επαφές και με συλλόγους της πατρίδας του, κι όπως φαίνεται προέκυψε ενδιαφέρον. Από τη λύση της συνεργασίας ο Παναθηναϊκός θα γλιτώσει το συμβόλαιο του παίκτη για τον τελευταίο χρόνο (έληγε το 2016).

Η συνεισφορά του Μπαϊράμι στον Παναθηναϊκό ήταν 19 παρουσίες σε αγώνες της αθηναϊκής ομάδας, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 1.014 λεπτά κι ένα γκολ, στην περυσινή νίκη με 4-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας της με τον Εμίρ Μπαϊράμι. Τον ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφερε στον Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια».
 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις