Σούπερ Λίγκα: Αγώνας δίχως αύριο για Πλατανιά και Λεβαδειακό

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 13:29
UPD:13:38
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES
A- A A+

Στην Κρήτη πέφτει απόψε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής, με τον Πλατανιά να υποδέχεται στα Περιβόλια των Χανίων τον Λεβαδειακό (19:30) σε παιχνίδι με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τους δύο αντίπαλους.

Οι γηπεδούχοι αλλά πολύ περισσότερο οι Βοιωτοί βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και με το πρωτάθλημα να έχει πια μπει στην τελική ευθεία κάθε βαθμός μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα.

Συγκεκριμένα, ύστερα από 25 παιχνίδια ο Πλατανιάς είναι 14ος με 27 βαθμούς, πέντε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο Λεβαδειακός (22) βρίσκεται εντός αυτής, με τον Εργοτέλη που είναι από πάνω του να απέχει από τους «πράσινους» τρεια βαθμούς.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει επιλέξει στην αποστολή του Πλατανιά τους, Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γκαβιλάν, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κάσιο, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ολιμπά, Περιστερίδη, Τέτε, Ζίλβαν, Τόρες και Φιγκέιρα.

Από την πλευρά του ο Άκης Μάντζιος πήρε μαζί του στα Χανιά τους, Τσιντώτα, Στρατηλάτη, Σηφάκη, Τριποτσέρη, Τομάς, Πίντερ, Κώτσιο, Μάγκα, Στάθη, Μιλιάζες, Μαχαίρα, Πελέ, Κατίδη, Μιλοσάβλιεβ, Μπουσταμάντε, Παππά, Μάντζιο, Γιακουμάκη και Μρντάκοβιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις