Αναστασιάδης: Το κάναμε δώρο...

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 22:37
UPD:22:38
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Εκνευρισμένος από τους ποδοσφαιριστές του εξαιτίας του τρόπου αντίδρασης και διαχείρισης του αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, στη συνέντευξη Τύπου.

«Κάναμε δώρο στον Παναθηναϊκό. Όταν βάζεις τρία γκολ εκτός έδρας απαγορεύεται η ισοπαλία, όχι να χάσεις. Προηγηθήκαμε από καταπληκτικά γκολ και μέσα σε πέντε λεπτά, χωρίς κανένα λόγο το 1-2 το κάναμε 3-2. Είμαι στεναχωρημένος. Θέλαμε το παιχνίδι για να είμαστε κοντά, τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα» δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Όπως ήταν φυσικό, ο κ. Αναστασιάδης ρωτήθηκε για την (για ακόμη έναν αγώνα) κάκιστη αμυντική λειτουργία της ομάδας του. «Εμείς φτιάχνουμε μια καινούργια ομάδα. Από την ομάδα που ξεκίνησε το καλοκαίρι, φτιάχνω μια νέα ομάδα τον Φεβρουάριο. Το γνωρίζει κανείς αυτό; Δεν το γνωρίζει. Μόνο εγώ το γνωρίζω. Επόμενο είναι να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα» απάντησε.

«Ήρθαν νέα παιδιά και πρέπει να μάθουν τι ζητάμε από το γήπεδο. Γίνεται σέντρα από τον Παναθηναϊκό και με ένα παίκτη τρώμε γκολ. Με τι έχει να κάνει; Με τακτική; Έχει να κάνει με το ότι πρέπει να πάμε όλοι μαζί με συγκεκριμένες στιγμές. Αυτό γίνεται με φιλικούς αγώνες. Δεν γίνεται τώρα. Είναι εύκολο να ρίξεις ευθύνες. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά εδώ» συμπλήρωσε.

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος; «Θα δούμε. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Εσείς βλέπετε την ήττα και τα αποτελέσματα, όχι όσα γίνονται. Εμείς ήρθαμε εδώ, τους κάναμε τρία γκολ και μπορούσαμε να τους βάλουμε άλλα τρία. Θα με ρωτήσετε το Μάιο τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ του χρόνου. Το κριτήριο είναι ότι μέρα με τη μέρα η ομάδα είναι καλύτερα». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις