«Χρυσοί» βαθμοί για Λεβαδειακό με Πουλίδο, 3-1 τον Πλατανιά

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 21:29
UPD:21:33
INTIME SPORTS

Στιγμιότυπο από τον αγώνα.

A- A A+

Ο Άλαν Πουλίδο κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του αξιόλογου σκόρερ τα οποία τον συνοδεύουν από τον πρώτο κιόλας αγώνα της καριέρας του σε διοργάνωση εκτός του Μεξικού, καθώς υπήρξε ο σκόρερ του καθοριστικού δεύτερου γκολ του Λεβαδειακού στην πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη των «πράσινων» επί του Πλατανιά με 3-1, στον τελευταίο αγώνα της 27ης ημέρας.

Μια νίκη που φέρνει τους Βοιωτούς στους 25 βαθμούς, όσους και ο Εργοτέλης, ενώ δημιουργεί πλέον μεγάλο πρόβλημα στον Πλατανιά, καθώς το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου έμεινε καθηλωμένο στους 27 πόντους και το άγχος του υποβιβασμού άρχισε πια να γίνεται έντονο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις για να εξελιχθεί ευχάριστος, είχε γρήγορο ρυθμό και μόλις στο 2ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Πέτρου Γιακουμάκη, ο οποίος σημειώθηκε σε (οριακή) θέση οφ σάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι υπήρξαν απειλητικοί και στο 9΄, όταν στη σέντρα του Πουλίδο ο Μάντζιος έπιασε την κεφαλιά αλλά αστόχησε, για να χάσει σπουδαία ευκαιρία ο Πλατανιάς στο 12΄, με τον Γκαβιλάν να φτάνει απέναντι στον Σηφάκη αλλά να νικιέται από τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα.

Ο δραστήριος Ισπανός μεσοπιθετικός απείλησε και πάλι την εστία του Λεβαδειακού στο 36΄, όταν λίγο έξω από την περιοχή εξαπέλυσε ένα πολύ καλό σουτ που έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, για να γράψει το 0-1 ο Τομάς στο 42΄ με καρφωτή κεφαλιά, σε κόρνερ του Πελέ.

Οι Κρήτες απάντησαν με πανομοιότυπο τρόπο, καθώς στο 52ο λεπτό ο Γκαβιλάν εκτέλεσε επίσης κόρνερ και ο Τετέ νίκησε με το κεφάλι τον Σηφάκη, αλλά πριν προλάβουν να χαρούν οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πάλι να κυνηγούν στο σκορ, καθώς στο 55΄ ο Πουλίδο σημείωσε το «παρθενικό» τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα και πρώτο εκτός Μεξικού, με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ.

Στο 66΄ και σε «κοκορομαχία» ΚάσιοΚώτσιου για μαρκάρισμα (καθαρά στην μπάλα, πάντως) ο παίκτης του Πλατανιά ήρθε σε επαφή με το κεφάλι με τον Έλληνα αμυντικό, που ήταν ο μόνος που είδε την (κίτρινη) κάρτα του Αμπάρκιολη, ενώ στο 73΄ ο Τόρες έχασε την ευκαιρία για το 2-2 αστοχώντας στην κεφαλιά που επιχείρησε, για να γράψει το τελικό 1-3 ο Μάντζιος στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις