Σούπερ Λίγκα: «Διπλό» σωτηρίας στο Αγρίνιο η Κέρκυρα

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 19:13
UPD:19:14
INTIME SPORTS
A- A A+

Την έκπληξη της 27ης αγωνιστικής έκανε η Κέρκυρα στο Αγρίνιο, όπου επιβλήθηκε με 1-0 του Παναιτωλικού με το γκολ του Γκαζαριάν στο 17ο λεπτό.

Με το «τρίποντο» αυτό η Κέρκυρα ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, ενώ η ομάδα του Μάκη Χάβου έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στο -2 τον Αστέρα Τρίπολης, που φαίνεται να «καθαρίζει» την 4η θέση της κανονικής περιόδου.

«Υπνωτισμένος» μπήκε στο γήπεδο ο Παναιτωλικός, που δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που θαύμαζαν οι φίλαθλοι από τα μισά του πρώτου γύρου μέχρι πρότινος.

Η Κέρκυρα χωρίς να φοβηθεί καθόλου το παιχνίδι μπήκε πολύ δυνατά, δημιούργησε τις προϋποθέσεις και μόλις στο 17ο λεπτό άνοιξε στο σκορ. «Δράστης» ο Γκαζαριάν, ο οποίος αφού πέρασε με ατομική προσπάθεια τον αντίπαλό του νίκησε με σουτ τον Ράφαελ δίδοντας προβάδισμα στους «Φαίακες» (0-1).

Η ομάδα του Γρηγορίου έχασε τεράστια ευκαιρία στο 34΄ να διπλασιάσει τα τέρματά της, με το Ράφαελ να διώχνει με υπερένταση το φαλτσαριστό σουτ του Λεάλ. Από κει και πέρα το ματς δεν είχε πολλές φάσεις. Οι νησιώτες με καλή αμυντική τακτική δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή τους και κρατούσαν πολύ εύκολα το υπέρ τους σκορ.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στην επανάληψη. Η Κέρκυρα είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ο Παναιτωλικός δεν έβρισκε τους διαδρόμους για να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των «Φαιάκων» κι έτσι το γκολ του Γκαζαριάν στο ξεκίνημα έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση στο Αγρίνιο.

Αξίζει να επισημανθεί ότι για την Κέρκυρα ήταν μόλις η 2η εκτός έδρας επιτυχία στο πρωτάθλημα, ενώ για τους Αγρινιώτες η 3η εντός έδρας ήττα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις