Σούπερ Λίγκα: Πέρασε από το Ηράκλειο η Ξάνθη με 1-0 επί του ΟΦΗ

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 19:14
UPD:19:16
INTIME SPORTS
A- A A+

Το πανέμορφο γκολ του Παντελή Καπετάνου στο 64΄, χάρισε τη νίκη στη Ξάνθη με 1-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η ακριτική ομάδα πανηγύρισε επί των Κρητικών, μετά το 3-0 στα Πηγάδια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, πλέον, μετά τη νέα ήττα που υπέστη στο πρωτάθλημα θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να συμβιβάζεται με την ιδέα ότι από τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στη Β΄ Εθνική.

Ποιοτικά το παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» δεν είχε να επιδείξει τίποτα το ιδιαίτερο, καθώς οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Στο πρώτο μέρος ιδιαίτερα, η μοναδική καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους, στο 21΄, με το Μπαξεβανίδη να «παίρνει τη μπουκιά από το στόμα» του Περογαμβράκη ο οποίος ήταν έτοιμος να σκοράρει σε άδεια εστία.

INTIME SPORTS

Από το δεύτερο ημίχρονο το μόνο που αξίζει να θυμάται κανείς ήταν το υπέροχο γκολ με τακουκάνι του Παντελή Καπετάνου, μετά την εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Λουσέρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις