Σούπερ Λίγκα: Η αγωνιστική της «σιωπής»

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 11:09
UPD:19:22
ACTION IMAGES/MARKOS CHOUZOURIS
A- A A+

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ μονοπωλεί το ενδιαφέρον μεταξύ των σημερινών συναντήσεων της 27ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί χωρίς θεατές στις εξέδρες των σταδίων μετά την απόφαση της κυβέρνησης.

Μετά την αφαίρεση των τριών βαθμών από τους «πράσινους» για τα έκτροπα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (και εφόσον παραμείνει η ποινή) ο «Δικέφαλος» έχει την ευκαιρία με νίκη να προσπεράσει τον αντίπαλό του και να επανακτήσει τη δεύτερη θέση, αλλά το ερώτημα είναι αν μπορεί, βάσει της εικόνας που εμφανίζει τον τελευταίο καιρό.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι σαφώς απογοητεύτηκαν μετά την τιμωρία, όμως γνωρίζουν πως πρέπει να συνεχίσουν δυνατά για να κατοχυρώσουν τη δεύτερη θέση και να διευρύνουν το προβάδισμα ενόψει πλέι οφ έναντι των ομάδων που θα συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία.

Στα άλλα παιχνίδια, η Καλλονή υποδέχεται τον Πανιώνιο που αναζητεί βαθμούς για να απομακρυνθεί περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και η ομάδα της Λέσβου χρειάζεται σιγουριά καθώς απέχει έξι βαθμούς από αυτή και δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα σε καμία περίπτωση. 

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί στο Αγρίνιο την Κέρκυρα, που παίζει καλά τον τελευταίο καιρό αλλά θα είναι δύσκολο να φύγει με βαθμό από αυτή την έδρα, ενώ στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί την Ξάνθη, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό του στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ίδια ομάδα κι ενώ δεν έχουν απομείνει στους Κρήτες παρά 13 ποδοσφαιριστές.

Το πρόγραμμα:  

  • 15:00 Καλλονή-Πανιώνιος
  • 17:15 Παναιτωλικός-Κέρκυρα 
  • 17:15 ΟΦΗ-Ξάνθη
  • 19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις