Σούπερ Λίγκα: Αποστολή στην Κομοτηνή για Ολυμπιακό, ντέρμπι στην Τρίπολη

Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 10:00
ACTION IMAGES
A- A A+

Με τη διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής, κι ενώ εκκρεμεί η 26η, ξαναρχίζει το πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα, που για πρώτη φορά στην ιστορία θα τελεστεί χωρίς την παρουσία θεατών σε όλες τις αναμετρήσεις του τριήμερου, μετά από την απόφαση της αθλητικής ηγεσίας.

Απόψε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα παίξει στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό σε ένα βαρύ από τη συνεχή βροχόπτωση αγωνιστικό χώρο, αλλά σε κάθε περίπτωση η διαφορά δυναμικότητας των αντίπαλων καθιστά φαβορί τους «ερυθρόλευκους» απόλυτο φαβορί.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα μετέβη πλήρης στη Θράκη για να πάρει μια νίκη που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο, καθώς η τιμωρία του Παναθηναϊκού με -3 βαθμούς για τα έκτροπα στο ντέρμπι ουσιαστικά μηδένισε την ήττα τους και επανέφερε τη διαφορά στο +6.

Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας, πάντως, θα ξεκινήσει στη Βέροια, όπου η ομώνυμη ομάδα της Ημαθίας θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη που «φλέγεται» για βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ η «βασίλισσα του βορρά» δεν κινδυνεύει. 

Αμέσως ύστερα θα ξεκινήσει η συνάντηση στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο, που είναι το δεύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής, μετά το αυριανό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Οι Αρκάδες έχουν «ξεφορτωθεί» προσωρινά τον Παναιτωλικό και βρίσκονται μόνοι στην τέταρτη θέση, αλλά για να τη διατηρήσουν θα πρέπει να υπερκεράσουν την αντίσταση της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες μετρούν «δύο στα δύο» μετά την έλευση του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο τους και έχουν αποδυθεί σε αγώνα δρόμου για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να βρεθούν στην πρώτη πεντάδα, αλλά για να το κατορθώσουν χρειάζονται κι άλλες νίκες.

Το σημερινό πρόγραμμα: 

  • 15:00 Βέροια-Εργοτέλης
  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
  • 19:30 Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις