Σούπερ Λίγκα: Αναβλήθηκε το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 19:52
UPD:20:01
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Την οριστική αναβολή του αγώνα της 27ης αγωνιστικής, Πανθρακικός-Ολυμπιακός, διέταξε ο διαιτητής Δελφάκης, λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Κομοτηνής.

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο από χθες, ωστόσο, σήμερα επικυρώθηκε η αναβολή της συνάντησης ανάμεσα στον Πανθρακικό και στον Ολυμπιακό. Η καταρρακτώδης βροχή που πέφτει στην πόλη της Θράκης το τελευταίο 24ωρο είχε μετατρέψει το γήπεδο σε βούρκο.

Ο ρέφερι του αγώνα, Ιωάννης Δελφάκης, επιθεώρησε τρεις φορές τον αγωνιστικό χώρο πριν κλείσει το φύλο αγώνα. Στις 18:00, για πρώτη φορά, βγήκε με τους βοηθούς του στο γήπεδο και διαπίστωσε ότι η μπάλα δεν κουνιόταν καθόλου. Έκανε το ίδιο άλλες δύο φορές στη συνέχεια και λίγο μετά τις 19:30, την προγραμματισθείσα ώρα έναρξης της αναμέτρησης, αποφάσισε ότι δεν ήταν δυνατό να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Η κατάσταση όχι μόνο δεν είχε βελτιωθεί, αλλά τα καιρικά φαινόμενα είχαν επιδεινωθεί. Με βάση τον κανονικό κι εφόσον το επιτρέψει ο καιρός, ο αγώνας θα πρέπει να διεξαχθεί αύριο το απόγευμα στο ίδιο γήπεδο με την ίδια ώρα έναρξης. Με τις υπάρχουσες συνθήκες, όμως, αυτό φαντάζει σχεδόν απίθανο.

Αναμένεται, πλέον, η θέση της Σούπερ Λίγκας για την τύχη του αγώνα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις