Πανίσχυρος στην Τρίπολη ο Αστέρας, 1-0 τον Ατρόμητο

Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 19:11
UPD:19:13
INTIME SPORTS
A- A A+

Το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» είναι μια από τις ισχυρότερες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως διαπίστωσε σήμερα και ο Ατρόμητος, που ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης 0-1 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής και είδε το σερί των δύο νικών με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο του να διακόπτεται.

Με τη νίκη της η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έφτασε στους 47 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον (τρίτο) ΠΑΟΚ που παίζει αύριο στο «Απ. Νικολαΐδης» με τον Παναθηναϊκό, ενώ εδραίωσε την παρουσία της στην τέταρτη θέση ξεφεύγοντας με πέντε βαθμούς του Παναιτωλικού, ο οποίος θα φιλοξενήσει αύριο την Κέρκυρα.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ήταν αρκετά καλή και δραστήρια στο πρώτο εικοσάλεπτο, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 10΄ με τον Ναπολεόνι καθώς τη στιγμή που ο Ιταλός επιθετικός σούταρε από εξαιρετική θέση ο Ζησόπουλος πρόλαβε να κάνει την κόντρα και να πετάξει την μπάλα κόρνερ.

Μία φάση πριν, πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν διαμαρτυρηθεί για πέναλτι του Κιβρακίδη στον Μπαράλες, αλλά ο διαιτητής Παππάς δεν σφύριξε. Προϊόντος του χρόνου ο Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε τον Ατρόμητο και άρχισε να χάνει ευκαιρίες.

INTIME SPORTS

Έτσι, στο 24΄ ο Γκοϊάν έπιασε την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά αστόχησε, στο 36΄ ο Μπαράλες ελευθερώθηκε και σούταρε μόλις άουτ, το ίδιο και ο Μάσα στο 40΄, αλλά στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο δεινός κεφαλοσφαιριστής Μπαράλες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ από τη σέντρα του Λούι φτάνοντας στα 13 γκολ, όσα και ο Μήτρογλου με τον οποίο μοιράζεται πια την πρώτη θέση στους σκόρερ του πρωταθλήματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έδωσε χώρο στον Ατρόμητο, αφού η καλή ανασταλτική λειτουργία του δεν επέτρεπε ανησυχία στον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο, η εστία του οποίου κινδύνεψε ουσιαστικά μόνο στο 66΄, όταν το επικίνδυνο σουτ του Μαρσελίνιο έφυγε μόλις άουτ, για να απειλήσουν οι γηπεδούχοι στο 86΄ και το 88΄ με δύο πολύ καλά αλλά άστοχα σουτ του Γιαννιώτα.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις