Σούπερ Λίγκα: Νίκη-παραμονής ο Πανιώνιος, 1-0, το Λεβαδειακό

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 19:16
UPD:19:23
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το παιχνίδι ήταν πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, καθώς έχουν τον ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

A- A A+

Την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό σήμερα ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» με γκολ του Οικονόμου στο 80΄ επικράτησαν 1-0 του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, καθώς έχουν τον ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Τελικά, στο τέλος αποδόθηκε «δικαιοσύνη» και η ομάδα που είχε τις περισσότερες τελικές, αλλά και τις ευκαιρίες, ήταν εκείνη που «χαμογέλασε».

Τα πράγματα, πλέον, δυσκολεύουν αφάνταστα για τους Βοιωτούς, που με 22 βαθμούς παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού, μετά την 2η σερί ήττα που γνώρισαν από τότε που ανέλαβε ο Άκης Μάντζιος.

Το ματς ξεκίνησε με δοκάρι για τους «κυανέρυθρους» στο 13΄, μετά το φάουλ του Κολοβού κι αφού η μπάλα βρήκε στο τείχος κι άλλαξε πορεία. Οι φιλοξενούμενοι «ισοφάρισαν» τα δοκάρια στο 38΄ με το δυνατό σουτ του Πίντερ, αλλά από κει και πέρα δεν απείλησαν ιδιαίτερα.

Οι γηπεδούχοι που συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο ημίχρονο, αφού έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπουμάλ και Κολοβό, ενώ δε μέτρησε γκολ του Ρισβάνη στο 74΄ (επιθετικό φάουλ), κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 80΄.

Από την τραγική έξοδο του Σηφάκη στο κόρνερ που εκτελέστηκε, ο Οικονόμου σε άδεια εστία με πλασέ «έγραψε» το 1-0 και χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στους Νεοσμυρνιώτες, που την επόμενη αγωνιστική παίζουν και πάλι στην έδρα τους με τη Βέροια. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις