«Σόου» Αστέρα και 6-1 τον ΟΦΗ στην Τρίπολη

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 16:51
UPD:16:56
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Η αρκαδική ομάδα έψαξε για το γρήγορο γκολ και το πέτυχε μόλις στο 4ο λεπτό, όταν σε φάουλ που εκτέλεσε ο Ρόλε από αριστερά ο Μπαράλες πρόλαβε την έξοδο του Λόρια και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

A- A A+

Στην τέταρτη θέση της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται και πάλι ο Αστέρας Τρίπολης, μετά την πιο εύκολη φετινή νίκη του στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα της Πελοποννήσου νίκησε 6-1 τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και άφησε πίσω τον Παναιτωλικό, που χθες έμεινε στο 0-0 στην Κομοτηνή.

Η αρκαδική ομάδα έψαξε για το γρήγορο γκολ και το πέτυχε μόλις στο 4ο λεπτό, όταν σε φάουλ που εκτέλεσε ο Ρόλε από αριστερά ο Μπαράλες πρόλαβε την έξοδο του Λόρια και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει και στο επόμενο λεπτό ο Κοσίτσκι χρειάστηκε να επέμβει αποτελεσματικά στο εκτός περιοχής σουτ του Ροβίθη, προκειμένου να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του.

Προϊόντος του χρόνου ο Αστέρας ανέλαβε την πλήρη περιοχή στο παιχνίδι και έπαιξε στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους, που δυσκολεύονταν πια να περάσουν το κέντρο του γηπέδου και να συνδράμουν τον απομονωμένο Τζορτζ, που έδινε τις μάχες του αλλά δεν είχε την παραμικρή υποστήριξη.

Παράλληλα, ήταν εμφανές ότι σταδιακά οι δυνάμεις άρχισαν να εγκαταλείπουν τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, που πλέον έχουν μείνει 15 και παίζουν χωρίς ανάσες εδώ κι ενάμισι μήνα, δίνοντας έναν πραγματικά άνισο αγώνα όποιος κι αν είναι κάθε φορά ο αντίπαλός τους.

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Μάσα (20΄), Ιγκλέσιας (28΄) και Γιαννιώτα (35΄), για να φτάσουν τελικά στο 2-0 με διπλή προσπάθεια του Μπαράλες από πάσα του Γιαννιώτα στο 41ο λεπτό και στο 3-0 με κεφαλιά του Μάσα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, που έκλεισε με τους Αρκάδες να έχουν καταγράψει 15 τελικές!

Παρά το ευρύ σκορ οι γηπεδούχοι δεν χαμήλωσαν την ένταση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά συνέχισαν στον ίδιο υψηλό ρυθμό, φτάνοντας στο 4-0 με το ωραιότερο γκολ του αγώνα. Αυτό το πέτυχε ο Μάσα στο 66΄ με ασύλληπτο αριστερό εν κινήσει βολέ, ύστερα από πάσα του Ρόλε σε εκτέλεση φάουλ.

Το σκορ θα μπορούσε να έχει κάλλιστα λάβει μεγαλύτερη διάσταση, αλλά ο Φακούντο Πάρα που πέρασε αλλαγή στη θέση του Μάσα έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο 72ο και 74ο λεπτό, με τον Λόρια να αποκρούει στην πρώτη περίπτωση και το σουτ του Αργεντινού να φεύγει ελάχιστα άουτ στη δεύτερη.

Το «μαρτύριο» είχε πάντως συνέχεια για τον ΟΦΗ, αφού στο 79΄ ο Μπαράλες έφτασε στο χατ-τρικ με το 12ο φετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα κι ένα από τα ωραιότερα της περιόδου, όταν στη βαθιά μπαλιά του Παντελιάδη πέρασε με «εναέριο» πλασέ στην κίνηση την μπάλα πάνω από τον Γεωργιανό τερματοφύλακα για το 5-0.

Στο 88ο λεπτό ο Ζησόπουλος ανέτρεψε τον Κουτσιανικούλη και ο Λαμπρόπουλος ευστόχησε από τα 11 μέτρα για το γκολ της «τιμής», αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πάρα βρήκε το γκολ που είχε ψάξει προηγουμένως και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, απέναντι στον ΟΦΗ που τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς είχε τρατματιστεί ο Τζορτς.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις