«Μοιρασιά» (1-1) στα Περιβόλια για Πλατανιά και Κέρκυρα

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 19:15
UPD:19:22
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES

Σε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη ευκαιρία αλλά στάθηκαν άτυχοι, καθώς στο 10΄ η κεφαλιά του Τόρες στη σέντρα του Ζαραδούκα έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ατα Περιβόλια μεταξύ του Πλατανιά και της Κέρκυρας, που έληξε 1-1 και φέρει τους γηπεδούχους στη 13η θέση της Σούπερ Λίγκας με 27 βαθμούς και τους Φαίακες δέκατους και ισόβαθμους της Καλλονής, με 31 πόντους. 

Σε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη ευκαιρία αλλά στάθηκαν άτυχοι, καθώς στο 10΄ η κεφαλιά του Τόρες στη σέντρα του Ζαραδούκα έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κουτζαβασίλη

Αντίθετα, η Κέρκυρα στην πρώτη ολοκληρωμένη επιθετική προσπάθεια άνοιξε το σκορ, στο 28ο λεπτό: ο Ολιμπά απέκρουσε το σουτ του Καϊκούτ, αλλά στην επαναφορά της μπάλας ο Φάμπιο έγραψε εύκολα από κοντά το 0-1.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα των Χανίων, όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιλούνοβιτς αστόχησε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.

Ο Πλατανιάς ισοφάρισε νωρίς στην επανάληψη, καθώς στο 49ο λεπτό ο Γκαβιλάν εκτέλεσε το κόρνερ και η μπάλα έφτασε στον Τετέ, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Έκτοτε οι παίκτες του Χριστόπουλου επέβαλαν το παιχνίδι τους και είχαν δύο πολύ καλές στιγμές, στο 54΄ με το μόλις άστοχο σουτ του Τόρες και στο 68΄ με τον Κουτζαβασίλη να επεμβαίνει στη γωνία του για να εξουδετερώσει την επικίνδυνη προσπάθεια του Μιλούνοβιτς, αλλά δεν κατόρθωσαν να σημειώσουν το νικητήριο γκολ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις