Ανανέωσε με Ρατς ως το 2017 ο ΠΑΟΚ

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 14:07
UPD:15:38
ICON PRESS/Lazaros Koukorikos

Τη συμφωνία είχε προαναγγείλει ο ποδοσφαιριστής πριν από μερικές ημέρες με δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του και σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση από τη μακεδονική ομάδα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Ρασβάν Ρατς αγωνίζεται μόλις ένα εξάμηνο στον ΠΑΟΚ, όμως σε αυτό το βραχύ διάστημα έπεισε τους πάντες στον «Δικέφαλο» για την ποιότητά του και η διοίκηση προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας της με τον Ρουμάνο διεθνή αμυντικό ως το 2017. 

Τη συμφωνία είχε προαναγγείλει ο ποδοσφαιριστής πριν από μερικές ημέρες με δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του και σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση από τη μακεδονική ομάδα.

«Νομίζω πως είχα ένα πολύ καλό πρώτο εξάμηνο. Μού παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να υπογράψω νέο συμβόλαιο και το έκανα χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μόλις μιλήσαμε για την επέκταση του συμβολαίου μου, αποδέχτηκα την προσφορά» υπογράμμισε ο Ρατς.

«Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο κι αν αποδώσω καλά, έχω πιθανότητες να υπογράψω και νέο συμβόλαιο μετά το 2017. Μέχρι τότε πρέπει να δουλέψω για να αποδείξω πως είμαι σε καλή κατάσταση και αν βοηθήσω την ομάδα» πρόσθεσε.

«Θέλω ο ΠΑΟΚ να είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, να πάρει το πρωτάθλημα και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι βασικοί μου στόχοι και θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να τους πετύχουμε» συμπλήρωσε ο Ρουμάνος άσος.

Η ανακοίνωση:

«Η δύναμη της συνήθειας, αυτή η ασυναίσθητη σκωπτική διάθεση με την οποία τείνουμε ν’ αντιμετωπίζουμε ό,τι καινούριο έρχεται να ταράξει τη ρουτίνα μας ήταν το βασικό του εμπόδιο. Πριν καν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το ξεπέρασε δίχως να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία. Μέσα στο γήπεδο. Εκεί όπου κέρδισε τρία βραβεία MVP μήνα (Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος), ένα Best Goal και κάτι πολύ σημαντικότερο. Την εκτίμηση του κόσμου που στο πρόσωπό του είδε μια πολύ ποιοτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Μόλις έξι μήνες μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Ρατς συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2017».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις