Ισπανία: «Ζωντανή» η Λεβάντε

Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 00:54
UPD:15:25
EPA/KAI FOERSTERLING
A- A A+

«Ζωντανή» στη μάχη της παραμονής στην πριμέρα ντιβιζιόν παραμένει η Λεβάντε, μετά το επιβλητικό 4-1 επί της Μάλαγα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Χωρίς την παρουσία των δύο Ελλήνων στην ενδεκάδα της (Βύντρα, Καράμπελας), η ομάδα που εδρεύει στη Βαλένθια έκανε την καλύτερη εμφάνισή της από την έναρξη της περιόδου και με πρωταγωνιστή τον Μπαράλ (χατ τρικ με δύο πέναλτι) έφτασε άνετα στο «τρίποντο», χάρις στο οποίο ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Ο Ούτσε στο 75΄ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα», ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι οι Ανδαλουσιάνοι είχαν προηγηθεί στο 24΄ με τον Χουάνμι.

Η Βιγιαρεάλ νίκησε δύσκολα στο «Μαδριγάλ» την προτελευταία της βαθμολογίας, Γρανάδα, με 2-0. Το σκορ μέχρι το 90ό λεπτό ήταν 1-0 με το γκολ του Μουσάκιο από το 30΄ και στην εκπνοή της αναμέτρησης ο Μορένο «σφράγισε» το «τρίποντο» για το «κίτρινο υποβρύχιο».

Την ευκαιρία να απομακρυνθεί για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις έχασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Θέλτα με σκορ 1-1. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες προηγήθηκε στο ξεκίνημα του ματς με τον Αγκιρέτσε, αλλά πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Νολίτο χάρισε το βαθμό στους φιλοξενούμενους.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις