Πιο κοντά στο σκουντέτο η «Γιούβε», 3-1 τη Μίλαν

Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 23:54
UPD:08/02/2015 15:26
REUTERS/GIORGIO PEROTTINO
A- A A+

Η εκδίκηση είναι «ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι το απόλαυσε μέχρι το τελευταίο... γκολ στη νίκη της Γιουβέντους επί της πρώην ομάδας του, της Μίλαν, με 3-1.

Ο τεχνικός της «γηραιάς κυρίας», που είχε αποπεμφθεί πέρυσι από τους «ροσονέρι», οδήγησε το συγκρότημα του Τορίνο στη 16η φετινή νίκη σε 22 αγώνες στο καμπιονάτο, με την οποία η επίδοξη πρωταθλήτρια Ιταλίας αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Ρόμα στους 10 βαθμούς (53 - 43), αν και οι «τζαλορόσι» έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, το αυριανό με την Κάλιαρι στη Σαρδηνία.

Η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ με τον Κάρλος Τέβες στο 14΄ και παρά την «ψυχρολουσία» από την ισοφάριση του Λούκα Αντονέλι στο 28΄ οι γηπεδούχοι έκλεισαν το ημίχρονο έχοντας ανακτήσει το προβάδισμα με το γκολ του Λεονάρντο Μπονούτσι στο 31΄, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Άλβαρο Μοράτα στο 65΄.  

Για την παραπαίουσα και φέτος Μίλαν η αποψινή ήταν η έβδομη ήττα, αλλά και η πλέόν αναμενόμενη απέναντι στη δυνατότερη ομάδα του καμπιονάτο. Ο Φιλίπο Ιντσάγκι δεν φαίνεται να μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα ηττοπάθειας στους Λομβαρδούς, που με 29 βαθμούς είναι ένατοι, οπότε αναμένονται εξελίξεις στο επίπεδο της τεχνικής ηγεσίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις