Ισπανία: Η Ατλέτικο Μαδρίτης διέλυσε με 4-0 τη Ρεάλ

Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 18:54
UPD:20:01
REUTERS/JUAN MEDINA

Απογοητευμένος ο Κασίγιας, έχοντας μόλις δεχτεί το τρίτο γκολ στην αναμέτρηση. 

A- A A+

Η Ατλέτικο Μαδρίτης διέσυρε με 4-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο μεγάλο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας και το πρωτάθλημα της πριμέρα ντιβιζιόν παίρνει νέο ενδιαφέρον μετά την 22η αγωνιστική.

Το τελικό αποτέλεσμα αποδεικνύει περίτρανα τη διαφορά των δύο ομάδων στο σημερινό ματς. Δεκαεπτά τελικές προσπάθειες είχαν οι «ροχιμπλάνκος» και μόλις τρεις οι «μερένγκες», που έκαναν το χειρότερό τους παιχνίδι από την έναρξη της περιόδου. 

Η απουσία του Σέρχιο Ράμος από το κέντρο της άμυνας της «βασίλισσας» ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Οι πρωταθλητές στα πρώτα 18 λεπτά είχαν πετύχει δύο γκολ, με τους Τιάγκο και Σαούλ, ενώ στο δεύτερο μέρος το... πάρτι για το συγκρότημα του Σιμεόνε συνεχίστηκε και με τα γκολ των Γκριεζμάν (67΄), Μάντζουκιτς (89΄) «σφραγίστηκε» ο μεγάλος θρίαμβος.

Για 5η σερί αναμέτρηση από την έναρξη της περιόδου (πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ) η Ατλέτικο έμεινε αήττητη στις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ. Μετά το αποψινό αποτέλεσμα η διαφορά των δύο ομάδων μειώθηκε στους 4 βαθμούς (54 έχει η πρωτοπόρος Ρεάλ και 50 η Ατλετικο), ενώ η Μπαρτσελόνα, που και αυτή έχει 50β. εάν νικήσει αύριο το βράδυ την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τους «μερένγκες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις