Ισπανία: Στο... κατόπι της Ρεάλ η Μπαρτσελόνα

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 21:48
UPD:19/01/2015 01:09
REUTERS/STRINGER/SPAIN
A- A A+

Η Μπαρτελόνα πέρασε άνετα από το «Ριαθόρ» με 4-0 επί της Λα Κορούνια και πλησίασε ξανά σε απόσταση... αναπνοής από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της πριμέρα ντιβιζιόν (19η αγωνιστική).

Όταν ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε καλή κατάσταση οι Καταλανοί δεν έχουν αντίπαλο, ιδιαίτερα, δε, όταν πρόκειται για ομάδες της δυναμικότητας της Λα Κορούνια. Ο Αργεντινός σταρ της «Μπαρτσα» σκόραρε στο 11΄ και 33΄, οπότε μετέτρεψε το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία.

Στο 62΄ «σφράγισε» τη μεγάλη εμφάνισή του με χατ τρικ και δείχνει ότι σιγά-σιγά ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό. Ο Μέσι έκανε μεγάλο ματς και εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης, πριν από μία εβδομάδα, όταν με δύο ασίστ κι ένα γκολ οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» στο 3-1 επί των πρωταθλητών Ισπανίας.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με το αυτογκόλ του Σίντνι στο 83΄.

Πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα επικράτησε της Γρανάδα η Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» με 2-0. Ο Μάντζουκιτς με πέναλτι στο 34΄ άνοιξε το σκορ για τους «ροχιμπλάνκος» και στο 88΄ ο Ραούλ Γκαρθία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις