Ισπανία: Σε...τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ η Βαλένθια

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 00:52
UPD:17:11
EPA/KAI FOERSTERLING
A- A A+

Η Βαλένθια έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο τον πρώτο γύρο στην πριμέρα ντιβιζιόν (19η αγωνιστική), καθώς επιβλήθηκε με 3-2 της Αλμερία στο «Μεστάγια».

Αν και προηγήθηκαν δύο φορές οι «νυχτερίδες» (11΄ Παρέχο, 23΄ Ροντρίγκο), οι φιλοξενούμενοι είχαν τις λύσεις με τον Χέμεντ, ο οποίος ισοφάρισε ισάριθμες (13΄, 33΄). Το «τρίποντο» στη Βαλένθια χάρισε ο Νεγρέδο στο 83΄.

Η... κατηφόρα που έχει πάρει η Αθλέτικ Μπιλμπάο συνεχίζεται. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ηττήθηκε 2-0 στο «Μαδριγάλ» από τη Βιγιαρεάλ, χάρις στα τέρματα των Τσερίσεφ στο 41΄ και Σοριάνο στο 83΄ με πέναλτι. Οι Βάσκοι, πλέον, έπεσαν στα... χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας κι αν δε συνέλθουν στο δεύτερο γύρο, τότε το μέλλον τους στην κορυφαία κατηγορία διαγράφεται ακόμη πιο...σκοτεινό.

Με το Ντέιβιντ Μόιες να παρακολουθεί το ματς από την εξέδρα (σ.σ. τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές αποκλεισμού από τον πάγκο), η Ράγιο Βαγεκάνο πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Σοσιιεδάδ (0-1) με το γκολ του Μανούτσο εννέα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» του «πρώτου πιάτου» της αγωνιστικής, η Εσπανιόλ με γκολ του Καϊσέδο στο 90΄ νίκησε 1-0 την Θέλτα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις