Σούπερ Λίγκα: Δοκιμασία στην επαρχία για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 10:06
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
A- A A+

Με δύο πολύ σημαντικούς αγώνες ολοκληρώνεται απόψε η 15η ημέρα στη Σούπερ Λίγκα, καθώς οι αναμετρήσεις αφορούν τις δύο από τις τρεις πρώτες ομάδες της κατάταξης, οι οποίες έχουν δύσκολες εκτός έδρας αποστολές.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα δοκιμαστούν στους ''Ζωσιμάδες'' των Ιωαννίνων και τα Πηγάδια της Ξάνθης, αντίστοιχα, με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται απειλητικοί και, σε κάθε περίπτωση, διόλου αμελητέες ποσότητες.

Στη χρονικά πρώτη συνάντηση, εκείνη της Ηπείρου (17:15), ο πρωτοπόρος ''Δικέφαλος'' θα αντιμετωπίσει τους γηπεδούχους χωρίς τους Ρατς, Τζαβέλλα, Τζιόλη, Μακ, Κατσικά και Δεληγιαννίδη, με τον Ρουμάνο διεθνή να εκτίει την ποινή του, τον Τζαβέλλα να προφυλάσσεται λόγω κόπωσης και τους υπόλοιπους να είναι ανέτοιμοι, καθώς προέρχονται από τραυματισμούς.

Από την πλευρά του, ο ''Άγιαξ της Ηπείρου'' θα παραταχθεί απέναντι στο μακεδονικό συγκρότημα χωρίς τους Μπέριο και Ιωάννου, αφού οι δύο παίκτες δοκίμασαν να προπονηθούν την Τρίτη αλλά δεν τα κατάφεραν και ο Γιάννης Πετράκης τους άφησε εκτός αποστολής. 

Στην Ξάνθη, η διανύουσα περίοδο φόρμας ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (19:30) προερχόμενη από επιτυχίες, με τον τεχνικό της, Ραζβάν Λουτσέσκου, να μετρά μόνο την απουσία του Γουάλας.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Γιάννης Αναστασίου έκρινε ανέτοιμο τον Κουτρουμπή και δεν τον πήρε στην ακριτική πόλη, όπως και τον Ατζαγκούν που προέρχεται από τραυματισμό, αλλά και τους Μπαϊράμι, Μπερίσα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις