Νέα νίκη για Βέροια, 2-0 τη Νίκη Βόλου

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 19:06
UPD:19:08
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο παίκτης της Βέροιας Ελ Φαρντού Μπεν μάχεται για την κατοχή της μπάλας.

A- A A+

Η Βέροια πρόσθεσε ακόμη ένα τρίποντο στο βαθμολογικό σακούλι της με την έκτη φετινή νίκη στους επτά αγώνες που έχει παίξει ως τώρα στο γήπεδό της, επικρατώντας 2-0 της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Η «βασίλισσα του βορρά» έφτασε στους 24 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον τέταρτο Αστέρα Τρίπολης ενώ η ομάδα του Βόλου παρέμεινε ουραγός (μαζί με τον Εργοτέλη) μένοντας στους 7 πόντους.

Η θεσσαλική ομάδα δεν κλείστηκε για να παίξει το γνωστό παιχνίδι των αντεπιθέσεων, αλλά προσπάθησε και απείλησε στο πρώτο ημίχρονο σε κάποιες περιπτώσεις τους γηπεδούχους, με την κεφαλιά του Αργύρη στο 13΄ και το σουτ του Μουζακίτη στο 23΄, με την μπάλα να φεύγει άουτ και στις δύο περιπτώσεις.

Στο υπόλοιπο διάστημα η Βέροια ήταν ανώτερη και πέτυχε να προηγηθεί στο 38΄ με τον Κάμπορα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μπαργκάν, αλλά στο 43΄ οι Βολιώτες έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν ο Μουζακίτης νίκησε σε ταχύτητα την αντίπαλη άμυνα, βγήκε απέναντι στον Καντιμοίρη αλλά ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου απέκρουσε.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ποιότητα και ο ρυθμός έπεσαν, με την ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο να διατηρεί την πρωτοβουλία, να χάνει ευκαιρίες με τους Μπεν (46΄) και Καλτσά (69΄, 77΄) και τελικά να κλειδώνει τη νίκη και το τρίποντο με το γκολ του τελευταίου, στο 84ο λεπτό , από ενέργεια του Μπεν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις