Ανώτερος ο Παναιτωλικός, 1-0 τον Πλατανιά

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 19:38
UPD:20:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Φάση του αγώνα.

A- A A+

Τη δεύτερη νίκη του στα τρία τελευταία παιχνίδια (με Πανιώνιο η πρώτη) πέτυχε ο Παναιτωλικός, που επικράτησε στο Αγρίνιο του Πλατανιά με 1-0 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη της ομάδας του Μάκη Χάβου, η οποία έχασε πολλές ευκαιρίες στο 90λεπτο και λίγο έλλειψε να το πληρώσει στο τέλος, όταν οι Κρήτες έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση με το Ναζλίδη.

Από το ξεκίνημα του ματς ο Παναιτωλικός κυριάρχησε στο γήπεδο και βάσει των ευκαιριών που έχασε θα μπορούσε να το είχε «καθαρίσει» από το πρώτο 45λεπτο.

Οι γηπεδούχοι έφταναν ό,τι ώρα ήθελαν σε θέσεις βολής, αλλά πότε ο Ολιμπά και άλλοτε η αστοχία τους δεν τους επέτρεψε να πετύχουν περισσότερα γκολ, από το μοναδικό που τους έδωσε το προβάδισμα στο 24΄.

Ο Μπεχαράνο με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ολιμπά, δίδοντας προβάδισμα στον Παναιτωλικό (1-0). Ακόμη και μετά το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Μαρτίνες (διπλή), Γοδόι, Εντζεγκέλε, για να μπουν με σκορ…ασφαλείας στ΄ αποδυτήρια.

Το ματς στην επανάληψη ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά στο γκολ με το Μύγα στο 52΄, για να ακολουθήσουν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου, με τον Τσουράκη στο 57΄ και στο 81΄ με το Ναζλίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις