Επιστροφή στις νίκες ο Ατρόμητος, 1-0, τον Λεβαδειακό

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 19:40
UPD:20:26
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Μετά από 3 αγωνιστικές ο Ατρόμητος (δύο ισοπαλίες, μία ήττα) επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στο Περιστέρι του Λεβαδειακού με 1-0.

Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό, παρά το βαρύ αγωνιστικό χώρο από την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε, αρκετές φάσεις, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων και τελικά την ομάδα του Σα Πίντο να παίρνει το πολύτιμο «τρίποντο».

Ο Ατρόμητος κατάφερε να αιφνιδιάσει τους Βοιωτούς και στην πρώτη του οργανωμένη προσπάθεια ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Από σέντρα του Πίτου Γκαρσία στο 7΄ ο Παπάζογλου βγήκε πρώτος στη μπάλα από τον Τομάς και με καρφωτή κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη, όταν από πλασέ του Μπρίτο ο Σηφάκης έκανε εξαιρετική επέμβαση και κράτησε «ζωντανούς» τους «πράσινους» στο παιχνίδι.

Η «απάντηση» των φιλοξενούμενων, που σιγά-σιγά ισορρόπησαν το ματς, ήρθε στο 21΄ με την κεφαλιά του Βούκσεβιτς να αποκρούει σωτήρια ο Γκορμπούνοφ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Σηφάκης έκανε νέα μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Αγκουαζί, ενώ στις καθυστερήσεις οι Βοιωτοί έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις