Εύκολη νίκη (3-1) για Πλατανιά με Νίκη Βόλου

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 17:08
UPD:17:14
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
A- A A+

Την πιο εύκολη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, σημείωσε απόψε στα Περιβόλια ο Πλατανιάς, που επικράτησε της Νίκης Βόλου με 3-1 επιστρέφοντας στα τρίποντα ύστερα από πέντε αγωνιστικές.

Το εναρκτήριο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής κρίθηκε σχεδόν από την έναρξή του, αφού στο 5ο λεπτό η θεσσαλική ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του τερματοφύλακας Ταΐρη, που είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Θάνου για το μαρκάρισμα στον Τόρες, ο οποίος τον είχε περάσει.

Οι γηπεδούχοι δεν άνοιξαν πάντως το σκορ στην ίδια φάση, καθώς ο Δήμιζας που πέρασε στον αγώνα απέκρουσε το πέναλτι του Ναζλίδη στο 7ο λεπτό, αλλά στο 12΄ ο παίκτης του Πλατανιά πήρε τη ρεβάνς ανοίγοντας το σκορ σε φάση διαρκείας, με τον Τσουράκη να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα αφού αυτή είχε περάσει τη γραμμή.

Ένα λεπτό νωρίτερα, πάντως, η Νίκη Βόλου είχε χάσει την ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Ολιμπά απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του Μουζακίτη.

Στο 42΄ η κεφαλιά του Κουλιμπαλί πέρασε ελάχιστα άουτ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πλατανιάς έφτασε στο 2-0, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόμες, σε φάση που ο Δήμιζας αντί να αποκρούσει προσπάθησε να μπλοκάρει και πέρασε μαζί με την μπάλα τη γραμμή της εστίας του.

Ο Ζίλβαν Γκόμες ήταν ο παίκτης που έγραψε το 3-0 στο 53ο λεπτό, ενώ ένα λεπτό αργότερα νέο σουτ του Βραζιλιάνου απέκρουσε στη γραμμή ο Λάουκς, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Σκουρτάι στο 73΄, σημειώνοντας το τρίτο γκολ του στους δύο τελευταίους αγώνες της Νίκης και συνολικά τέταρτο στη φετινή Σούπερ Λίγκα.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις